counter

Στο νοσοκομείο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής: Ήπιε υγρό μπαταρίας

Στο νοσοκομείο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής: Ήπιε υγρό μπαταρίας
Στο νοσοκομείο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής: Ήπιε υγρό μπαταρίας

Σοκ και τρόμο προκάλεσε στην οικογένειά του πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής, βαριά εξαρτημένος από ουσίες, όταν ήπιε υγρό μπαταρίας σε ποτήρι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες όταν ο τραγουδιστής, που κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και αποτελεί κοινό μυστικό πως είναι εθισμένος στην κοκαΐνη, θέλησε να πάρει, όπως σχεδόν κάθε μέρα, τις απαραίτητες γραμμές από την άσπρη σκόνη, που τον «ανεβάζει» και τον «φτιάχνει». Ωστόσο ο dealer του δεν ήταν εκείνη τη νύχτα διαθέσιμος.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο τραγουδιστής προέβη σε μια κίνηση απελπισίας, που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή, καθώς στράφηκε σε υποκατάστατο. Ανέμειξε υγρό μπαταρίας με κάτι άλλο σε ποτήρι και το ήπιε, έχοντας ακούσει πως το επικίνδυνο αυτό ναρκωτικό έχει τις ίδιες παρενέργειες με την κοκαΐνη.

Ευτυχώς, λίγες ώρες αργότερα τον βρήκε ένας πολύ δικός του άνθρωπος σε κακή κατάσταση και τον μετέφερε όσο πιο γρήγορα μπορούσε σε νοσοκομείο των νοτίων προαστίων. Εκεί του έγινε πλύση στομάχου και όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και θεραπευτικές ενέργειες.

Όπως γράφει η εφημερίδα, στο νοσοκομείο έφτασε και ο γιος του τραγουδιστή, ο οποίος με αγωνία προσπαθούσε να μάθει τι είχε συμβεί στον πατέρα του. Ο δημοφιλής ερμηνευτής νοσηλεύτηκε για κάποιες μέρες, έως ότου ξεπεράσει τον κίνδυνο και πήρε εξιτήριο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR