counter

Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν γνωστό Έλληνα τραγουδιστή

Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν γνωστό Έλληνα τραγουδιστή
Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν γνωστό Έλληνα τραγουδιστή

Στιγμές τρόμου έζησε τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου ο Γιώργος Δασκαλάκης, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso και η Δήμητρα Δάρδα. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος ο τραγουδιστής, τέσσερις άγνωστοι άνδρες του επιτέθηκαν την ώρα που έκλεινε το εστιατόριο που διατηρεί στη Ρόδο και αφού τον γρονθοκόπησαν, του άρπαξαν τις εισπράξεις του μαγαζιού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Γιώργος Δασκαλάκης πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις. Οι δράστες όμως τον χτύπησαν με μανία, μέχρι που οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν. Έπειτα από το αρχικό σοκ ο τραγουδιστής, πήγε στο πλησιέστερο νοσοκομείο του νησιού, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

«Ήταν μια δύσκολη, εφιαλτική στιγμή. Υποψιάζομαι ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από τη ληστεία, αλλά προς το παρόν δεν θέλω να κάνω επί του θέματος καμία δήλωση. Την επόμενη ημέρα ήρθα κανονικά στο μαγαζί, αλλά δεν βγήκα να χαιρετήσω τον κόσμο, όπως κάνω κάθε βράδυ. Ορισμένα τραύματα ήταν εμφανή και δεν ήθελα να τους αναστατώσω στα γενέθλια της κόρης μου Τσαμπίκας. Θα ήταν άδικο για το παιδάκι μου να με δει τραυματισμένο και να τρομάξει. Όμως μίλησα στα τηλεφωνικά και με τα δυο παιδιά μου και αυτό με ηρέμησε πολύ», δήλωσε στην εφημερίδα ο Γιώργος Δασκαλάκης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR