counter

Στο νοσοκομείο μετά από απειλή για απόπειρα αυτοκτονίας πασίγνωστη ηθοποιός

Στο νοσοκομείο μετά από απειλή για απόπειρα αυτοκτονίας πασίγνωστη ηθοποιός
Στο νοσοκομείο μετά από απειλή για απόπειρα αυτοκτονίας πασίγνωστη ηθοποιός

Δύσκολες ώρες για την Heather Locklear, η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο για ψυχιατρική υποστήριξη, καθώς την περασμένη Κυριακή απείλησε να αυτοκτονήσει, με πιστόλι. Η ίδια μάλιστα πήγε προηγουμένως να πνίξει με τα χέρια της τη μητέρα της, που προσπαθούσα να τη βοηθήσει.

Αφορμή για την απρόσμενη κατάρρευση της διάσημης ηθοποιού, φαίνεται πως στάθηκε ο έντονος καβγάς που είχε την Παρασκευή με τον σύντροφό της Chris Heisser επειδή υποπτευόταν ότι την απατά. Η Heather Locklear ήταν σε έξαλλη κατάσταση λόγω ζήλειας και μάλιστα χτύπησε τους γονείς της όταν αυτοί προσπάθησαν να την ηρεμήσουν.

«Ενώ προσπάθησαν να τη βοηθήσουν, η Heather έκανε μια λαβή πνιγμού στη μητέρα της και χτύπησε τον πατέρα της» είπε πηγή στο RadarOnline.

Η μητέρα της ηθοποιού κάλεσε έντρομη τις αρχές, ενώ μάλιστα ενημέρωσε πως η κόρη της ψάχνει ένα όπλο για να αυτοκτονήσει.

Η 56χρονη Heather Locklear μεταφέρθηκε τελικά σε νοσοκομείο για ψυχιατρική παρακολούθηση.

Δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που η ηθοποιός που παλιότερα έπαιζε στην Δυναστεία, έχει προβλήματα με τις αρχές. Η ίδια τον περασμένο Φεβρουάριο είχε κατηγορηθεί ότι χτύπησε τον αρραβωνιαστικό της στο σπίτι τους ,με αποτέλεσμα τότε να συλληφθεί, ενώ και στο το 2008 είχε συλληφθεί για οδήγηση σε κατάσταση μέθης. Η Heather Locklear στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει προβλήματα με τη χρήση ουσιών.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR