counter

Στο νοσοκομείο μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών πασίγνωστη ηθοποιός

 Στο νοσοκομείο μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών πασίγνωστη ηθοποιός
Στο νοσοκομείο μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών πασίγνωστη ηθοποιός

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε εσπευσμένα, ύστερα από υπερβολική χρήση ναρκωτικών η ηθοποιός Heather Locklear, έπειτα από κλήση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας από συγγενή της. Λίγες ώρες νωρίτερα η ίδια είχε οδηγηθεί στη φυλακή, καθώς βρισκόταν ξανά υπό την επήρεια ουσιών, ενώ μάλιστα επιτέθηκε και σε αστυνομικό, όταν κάποιος συγγενής της κάλεσε την αστυνομία.

Συγκεκριμένα όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι της, η Locklear που βρισκόταν σε σύγχυση, χτύπησε στο πρόσωπο έναν αστυνομικό. Στη συνέχεια, η ηθοποιός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί και από εκεί σε αστυνομικό τμήμα. Το πρωί της Δευτέρας αφέθηκε ωστόσο ελεύθερη με εγγύηση 20.000 δολαρίων.

Πριν από λίγες ημέρες η 56χρονη Heather Locklear είχε οδηγηθεί ξανά σε νοσοκομείο για ψυχιατρική παρακολούθηση, καθώς είχε επιτεθεί στους γονείς της. Δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που η ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή από τη σειρά Δυναστεία, έχει προβλήματα με τις αρχές. Η ίδια τον περασμένο Φεβρουάριο είχε κατηγορηθεί ότι χτύπησε τον αρραβωνιαστικό της στο σπίτι τους, με αποτέλεσμα τότε να συλληφθεί, ενώ και το 2008 είχε συλληφθεί για οδήγηση σε κατάσταση μέθης.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR