counter

Στη συνάντησή μου με την Ιωάννα Λίλη πήγαν... Όλα Καλά!

Στη συνάντησή μου με την Ιωάννα Λίλη πήγαν... Όλα Καλά!
Στη συνάντησή μου με την Ιωάννα Λίλη πήγαν... Όλα Καλά!

Όταν με πήραν τηλέφωνο από το TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ να πάω σαν καλεσμένη στην εκπομπή "Όλα Καλά" της Ιωάννας Λίλη δεν το σκέφτηκα καθόλου και δέχτηκα αμέσως. Κι αυτό γιατί εκτιμώ πάρα πολύ την Ιωάννα (χωρίς να τη γνωρίζω προσωπικά) αλλά και την αρχισυντάκτρια της εκπομπής της, την Πολυξένη Καραμίχα της οποίας τη δουλειά γνωρίζω και σέβομαι.

Από την πρώτη στιγμή με υποδέχτηκαν με τον πιο θερμό τρόπο. Τα κορίτσια στο μακιγιάζ και στα μαλλιά ήταν ευγενέστατα και πολύ καλά στη δουλεία τους όπως και η στυλίστρια η οποία ντύνει την Ιωάννα άψογα. Και επίσης είχα την χαρά να συναντήσω την ηθοποιό Μαρία Ανδρούτσου που ήταν κι εκείνη καλεσμένη της εκπομπής. Και αφού οι κοπέλες με φρόντισαν έφτασε η ώρα της συνέντευξης.

Η εκπομπή έχει πάρα πολύ καλές προδιαγραφές. Έχει ένα μεγάλο και με γούστο στούντιο, μια δυνατή δημοσιογραφική ομάδα, ωραίες στήλες και φυσικά έμπειρη αρχισυντάκτρια.

Τώρα για την Ιωάννα τι να πω; Μου έκανε τόσο θετική εντύπωση που  θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας. Είναι μια πανέμορφη γυναίκα, χαμηλών τόνων, που πραγματικά  βάζει την οικογένεια της πάνω από όλα και όχι όπως πολλές υποστηρίζουν, αλλά ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχει η εικόνα που θέλουν να βγάλουν προς τα έξω. "Ανεβάζει" τον καλεσμένο της και του δίνει χώρο χωρίς να προσπαθεί να φανεί μέσα από βαρύγδουπες ερωτήσεις. Έχει ένα ήθος και μια αξιοπρέπεια αξιοσημείωτη και ενώ είναι τόσο όμορφη φαίνεται ταυτόχρονα τόσο οικεία. Με λίγα λόγια έχει όλα τα προσόντα μιας παρουσιάστριας με μέλλον.

Και όλα αυτά ειλικρινά τα εννοώ και δεν τα λέω εύκολα για ανθρώπους. Ούτε η Ιωάννα είναι φίλη μου για να την παινέψω. Αλλά μ' αρέσει στη ζωή μου όταν βλέπω κάποιον που μου κάνει εντύπωση και μάλιστα τόσο θετική να το λέω γιατί έχω κουραστεί πια από όλους να τονίζουν μόνο τα αρνητικά και να εστιάζουν στα κακώς κείμενα. Είναι μια γυναίκα που κατά την προσωπική μου γνώμη έχει άστρο… και κάτι πολύ σημαντικό που το έλεγαν όλοι οι συνεργάτες της… ακούει τους ειδικούς και δεν το παίζει πως τα ξέρει όλα, σημάδι καλού χαρακτήρα.

Ιωάννα, χάρηκα που σε γνώρισα! Όπως μου είπες κι εσύ πολλές φορές, κατά  κάποιο τρόπο οι πορείες και οι ζωές μας είναι παράλληλες. Σου εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο επαγγελματικό σου ξεκίνημα και σας ευχαριστώ όλους για την υπέροχη φιλοξενία!!!  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR