counter

Ιωάννα Λίλη: Η αποκάλυψη για την κρίση στον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη

Ιωάννα Λίλη: Η αποκάλυψη για την κρίση στον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη
Ιωάννα Λίλη: Η αποκάλυψη για την κρίση στον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη

Η Ιωάννα Λίλη μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" και τη δημοσιογράφο, Χριστιάνα Κοχλατζή. 

H παρουσιάστρια, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, τα παιδιά της και την κρίση που πέρασε ο γάμος της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

"Δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή για έναν επιτυχημένο γάμο. Το βασικό είναι να υπάρχει μια καλή επικοινωνία, ειλικρίνεια και αλήθεια μέσα στο ζευγάρι. Προσπαθούμε να διατηρούμε τον έρωτά μας όλες τις ημέρες του χρόνου. Δεν χρειάζονται υπερβολές. Δεν πρέπει να σταματάς να προσπαθείς. Ευτυχώς που υπάρχει και η τεχνολογία και μας κρατάει κοντά όταν ο σύζυγός μου λείπει. 

Διαβάστε επίσης: Iωάννα Λίλη: Η τρυφερή ανάρτηση με τον Θoδωρή Zαγοράκη! "Μόνο η δική σου αγκαλιά"

Στην αρχή της σχέσης μας δεν είχαμε μεγάλο περιθώριο να γνωριστούμε καλά, γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Αμέσως μετά ήρθε και ο γάμος. Γνωριζόμασταν σιγά σιγά μέσα στον γάμο. Μπήκαμε κατευθείαν στα βαθιά. Νομίζω το πιο ισχυρό μεταξύ μας είναι η αγάπη που τρέφουμε. Δεν υπάρχει ζευγάρι που δεν έχει περάσει κρίση. Και εμείς έχουμε περάσει και το αντιμετωπίσαμε με συζήτηση. Είχαμε κοντά τις οικογένειές μας. Δεν υπάρχει ζευγάρι που να μην περνάει κρίσεις. Στην κόρη μου αρέσει να ποζάρει, ο γιος μου μοιάζει του πατέρα του, δεν του αρέσει η δημοσιότητα", ανέφερε η Ιωάννα Λίλη

Μιλώντας για τη συμμετοχή της στο "Celerity get me out of here", η Ιωάννα Λίλη αποκάλυψε: "Τα παιδιά μου είπαν να πάω στο Celerity get me out of here, δεν το περίμενε κανείς. Τα παιδιά μου έπαθαν κρίση που έλειψα τόσο καιρό, δεν έχει ξαναγίνει αυτό και πιέστηκαν με όλα. Ήταν δύσκολο και για εμένα γιατί δεν μιλούσαμε καθόλου. Στο παιχνίδι αδυνάτησα γιατί δεν έτρωγα. Δεν είχαμε ούτε φαγητό, ούτε κατάλυμα. Έχασα 4 κιλά όσο ήμουν στο παιχνίδι".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR