counter

Στέλιος Καζαντζίδης: Η ζωή του γίνεται ταινία & θα τον υποδυθεί ο Χρήστος Μάστορας

Στέλιος Καζαντζίδης: Η ζωή του γίνεται ταινία & θα τον υποδυθεί ο Χρήστος Μάστορας
Στέλιος Καζαντζίδης: Η ζωή του γίνεται ταινία & θα τον υποδυθεί ο Χρήστος Μάστορας

Η ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη γίνεται ταινία και σύμφωνα με πληροφορίες του Θάνου Βάγιου στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα, το πρόσωπο που θα υποδυθεί τον ερμηνευτή σε νεαρή ηλικία είναι ο Χρήστος Μάστορας.

Μάλιστα, οι συντελεστές ζήτησαν τα δικαιώματα από τη χήρα του Στέλιου Καζαντζίδη, Βάσω Καζαντζίδη, η οποία και τους τα έδωσε. Σε τηλεφωνική επικοινωνία του δημοσιογράφου με την κα Καζαντζίδη, η ίδια επιβεβαίωσε την είδηση:

«Είναι γεγονός, είναι αλήθεια! Πρώτα ο Θεός από άνοιξη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα! Είναι προγραμματισμένο, έχει προχωρήσει η όλη η υπόθεση… Δεν ήταν η πρώτη φορά που με προσέγγισαν. Έχει ωριμάσει ιδέα και ήταν η επιθυμία του Στέλιου, τα χρόνια περνάνε, τώρα που είμαι στη ζωή ας γίνει επιθυμία του. Το ήθελε, το ήθελε πάρα πολύ… Είχε πει «θέλω η ζωή μου θέλω να γίνει ταινία». Από διάφορες συζητήσεις που κάναμε κατά καιρούς με τον Στέλιο, τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή του, η διαδρομή του, αυτό θα είναι, από τα παιδικά του χρόνια! Μας στείλανε το σενάριο, το διαβάσαμε, διορθώσαμε, αφαιρέσαμε, προσθέσαμε… Έχουν τελειώσει τα πάντα» ανέφερε αρχικά η Βάσω Καζαντζίδη και συνέχισε λέγοντας:

Διαβάστε επίσης: Γαρυφαλλιά Καληφώνη: "Όλα τα ζευγάρια έχουν προβλήματα, εύχομαι με τον Χρήστο να…"

«Ήταν αυτό που περίμενα μία πρόταση σοβαρή και έγινε οπότε τώρα ολοκληρώνεται και έτσι αν μας βλέπει και ο Στέλιος από ψηλά πιστεύω να είναι χαρούμενος γιατί πραγματοποιείται αυτό που ήθελε! Οπωσδήποτε θα πάω στα γυρίσματα, οπωσδήποτε γιατί θα γίνουν γυρίσματα και στον Άγιο Κωσταντίνο. Εκεί ο Στέλιος πέρασε τα καλύτερα του χρόνια. Ήταν ένα κομμάτι που το λάτρεψε».

Όταν ρωτήθηκε για τον Χρήστο Μάστορα, η ίδια είπε: «Ένα νέο παιδί! Χαίρομαι ειλικρινά! Αλλά δεν το ξέρω γιατί δεν το έχουμε συζητήσει… Κάποια στιγμή θα με ενημερώσουν κι εμένα και τον αδελφό του, τον Στάθη ποιοι θα είναι οι ηθοποιοί».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR