counter

Γιώργος Κατσαρός: Η αποκάλυψη για τη Μαρινέλλα και τον χωρισμό της από τον Καζαντζίδη - "Δεν είχε λεφτά να..."

Γιώργος Κατσαρός: Η αποκάλυψη για τη Μαρινέλλα και τον χωρισμό της από τον Καζαντζίδη - "Δεν είχε λεφτά να..."
Γιώργος Κατσαρός: Η αποκάλυψη για τη Μαρινέλλα και τον χωρισμό της από τον Καζαντζίδη - "Δεν είχε λεφτά να..."

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου ο Γιώργος Κατσαρός.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Μαρινέλλα και τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Μάλιστα, ο Γιώργος Κατσαρός αποκάλυψε πως η Μαρινέλλα μετά τον χωρισμό της από τον Στέλιο Καζατζίδη δεν είχε καθόλου χρήματα.

Δείτε επίσης! Μαρινέλλα: "Πήγαν να μου πουν τότε ότι είμαι λεσβία"

Όσα είπε ο Γιώργος Κατσαρός

«Τους πήρα εγώ στο θέατρο, τότε ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν ήδη γνωστός και τραγουδούσαν μονό ένα ντουέτο μαζί. Κάποια στιγμή ακούω την Μαρινέλλα να τραγουδάει στο καμαρίνι της και τη λέω “θες να πεις ένα τραγούδι στην παράσταση;” και μου λέει “δεν θα σε αφήσει ο Στέλιος”, της απαντάω “μην σε νοιάζει θα του μιλήσω εγώ του Στέλιου”. Πάω στον Στέλιο το λέω και μου λέει “άστρο άλλη φορά”, μου το έλεγε γιατί ήξερε ότι θα την χάσει.  Τελικά με αφήνει μια μέρα, βγαίνει να τραγουδήσει μόνη της και “σπάει” το θέατρο.

Την πίστεψα από την αρχή την Μαρινέλλα. Τελείωσε η σεζόν στο θέατρο και έχω κανονίσει μέσω ενός πολύ σοβαρού γραφείου να πάω στη Ρωσία. Με ζήτησαν εκεί γιατί το “Κάθε λιμάνι και καημός” είχε πάρει το δεύτερο παγκόσμιο βραβείο και το τραγούδησε η Νίκη Καμπά. Έχω πρόταση λοιπόν να πάω περιοδεία όπως θέλω, με όποιον θέλω, με πολύ καλά λεφτά και μάλιστα πληρωθήκαμε σε δολάρια. Παίρνω τη Σούλα Μπιρμπίλη, μια έξοχη τραγουδίστρια που είχε πάρει το βραβείο από το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, τον Πάνο Κόκκινο που τον λάτρευα και κλείνουμε για περιοδεία σε τέσσερις πόλεις.

Κάναμε ενάμιση μήνα περιοδεία, μεγάλη επιτυχία. Είμαι στο 62 και ακούω, “μαέστρο, μαέστρο”, γυρίζω και βλέπω την Μαρινέλλα να με αγκαλιάζει και να κλαίει. “Έφυγα” μου λέει από τον Καζαντζίδη. Την παίρνω από το χέρι, ήταν και κοντά το γραφείο του Θόδωρου Κρίτα οπότε είπα ότι θα πάρουμε και την Μαρινέλλα στην περιοδεία. “Πως θα την πάρουμε, αφού τα λεφτά τα πήραμε μπροστά όλα σε δολάρια. Πως θα την πληρώσουμε;” μου είπε και απάντησα πως “θα την πληρώσουμε με ρούβλια”. Την έβαλα, την πήρα μαζί μου και έγινε χαμός.

Η Μαρινέλλα δεν είχε τίποτα, ούτε λεφτά να πάει στο σπίτι της. Από εκεί που την είδα εγώ, δεν είχε λεφτά να πάει στο σπίτι της», είπε ο Γιώργος Κατσαρός.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR