counter

Στέφανος Κασσελάκης: Το "τρολ" βίντεο για Γιώργο Λιάγκα & Άδωνι Γεωργιάδη - Η ανάρτηση του παρουσιαστή

Στέφανος Κασσελάκης: Το "τρολ" βίντεο για Γιώργο Λιάγκα & Άδωνι Γεωργιάδη - Η ανάρτηση του παρουσιαστή
Στέφανος Κασσελάκης: Το "τρολ" βίντεο για Γιώργο Λιάγκα & Άδωνι Γεωργιάδη - Η ανάρτηση του παρουσιαστή

Ο Στέφανος Κασσελάκης με ένα "τρολ" βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη για το πόσο κόστισε το βίντεο με το κούρεμά του πριν παρουσιαστεί στον στρατό.

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω βίντεο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να παρακολουθεί στην τηλεόραση την εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό", όπου ο Γιώργος Λιάγκας έβλεπε ένα βίντεο από μια εμφάνιση του Άδωνι Γεωργιάδη που σχολίαζε το κούρεμα του Στέφανου Κασσελάκη.

«Δεν ξέρω αν μας βλέπεις, καλημέρα», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Λιάγκας και ο Στέφανος Κασσελάκης να απαντά ευδιάθετος: «Καλημέρα».

Μάλιστα, στην πρόταση του Γιώργου Λιάγκα ότι θα πάει να τον αποχαιρετήσει πριν πάει φαντάρος, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «έλα, έλα».

«Ακόμα και ο συμπαθής Μητσοτάκης που έκανε τα ωραία TikTok που γελάγαμε», ακούγεται να λέει ο ακόμη ο Γιώργος Λιάγκας στον "αέρα", με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντάει «σιγά την συμπάθεια».

Δείτε επίσης! Στέφανος Κασσελάκης: Μπαίνει στρατό και ο Τάιλερ φεύγει για Αμερική - Στο αεροδρόμιο για να τον αποχαιρετήσει (Photos)

Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στον Άδωνι Γεωργιάδη

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στις εκτιμήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για το κόστος του βίντεο με το κούρεμα, θέτοντάς το ως ερώτημα του παιχνιδιού "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" και με τα ποσά να ξεκινούν από 50.000 ευρώ και να φτάνουν στο 1 εκατ. ευρώ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης διευκρίνισε ότι το βίντεο με το κούρεμά του γυρίστηκε με το ίδιο κινητό που κρατά συνεργάτης του στο "τρολ" βίντεο.

«Το βίντεο κόστισε 200 ευρώ και γυρίστηκε σε λιγότερο από μία ώρα, μαζί με το κούρεμα», αποκάλυψε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Να σημειώσουμε, πως ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε πει, μεταξύ άλλων: «Κάθισα και μέτρησα πόσες ώρες περίπου πρέπει να το γύριζε. Έχει τρικάμερο, σκηνοθέτη, σεναριογράφο, μακιγιέζ, φωτογράφο. Εικάζω ότι περισσότερη ώρα του πήρε να φτιάξει το βίντεο στο TikTok απ' όσο θα διαρκέσει η στρατιωτική τoυ θητεία. Στη ζωή, ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Αυτό το βίντεο που είδατε έχει κοστίσει από 50.000 έως 100.000 ευρώ».

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας μόλις είδε το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη, το δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα: «Αν μη τι άλλο ο @skasselakis έχει χιούμορ. Μήπως να πάω αύριο Θήβα να τον αποχαιρετήσω».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR