counter

Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση στην Ανθή Βούλγαρη μετά το δημόσιο παράπονο που έκανε

Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση στην Ανθή Βούλγαρη μετά το δημόσιο παράπονο που έκανε
Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση στην Ανθή Βούλγαρη μετά το δημόσιο παράπονο που έκανε

Στο παράπονο που έκανε η Ανθή Βούλγαρη απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης μέσω του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Παππά, που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega».

Θυμίζουμε πως η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είπε χθες στον αέρα της εκπομπής του Mega για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Με έχει στεναχωρήσει ο κ. Κασσελάκης. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Τον πήρα τηλέφωνο, το κλείνει και μου στέλνει ένα μήνυμα ”Can I call you back?” και του γράφω ”of course, είμαι η Ανθή Βούλγαρη από το Mega”. Περίμενα όλη ημέρα πάνω από το κινητό… τίποτα. Πουθενά ο Κασσελάκης, με έφτυσε. Αυτό ακριβώς έγινε. Πότε θα με πάρει;».

Διαβάστε επίσης - Ανθή Βούλγαρη: Εξέφρασε δημόσια το παράπονό της από τον Στέφανο Κασσελάκη! "Με έφτυσε, περίμενα όλη μέρα…"

Στέφανος Κασσελάκης – Η απάντηση στην Ανθή Βούλγαρη

«Μίλησα μαζί του κ. Βούλγαρη για αυτό και συγκεκριμένα για εσάς γιατί του είπα ότι θα έρθω εδώ. Μου είπε ότι αυτές τις ημέρες δέχεται χιλιάδες τηλεφωνήματα. Απαντά η εταιρία της κινητής που έχει αυτοματοποιημένα. Υπόσχεται να επανορθώσει και σε εσάς κ. Βούλγαρη άμεσα.

Λυπάται πάρα πολύ για αυτό που συνέβη. Ξέρει και τον ενημέρωσα για ότι έχει γίνει. Λυπάται και θα επανορθώσει. Είναι εξαιρετικά ευγενής και με χαρά θα επανορθώσει» είπε ο Πέτρος Παππάς.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega»:

 

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram @anthivoulgari

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR