counter

Στέφανος Κασσελάκης: Αποκάλυψαν στο "Πρωινό" το σπίτι που αγόρασε! Είναι 246 τ.μ & κόστισε 1.800.000 ευρώ (Δείτε εκόνες)

Στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα, αποκαλύφθηκε όλο το ρεπορτάζ αλλά και εικόνες, μέσα από το σπίτι που αγόρασε στο Κολωνάκι για 1.800.000 € ο Στέφανος Κασσελάκης. Το διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του Κολωνακίου έχει έκταση 246 m² και πρόκειται για μία μεζονέτα. Ο Γιώργος Λιάγκας, αποκάλυψε ότι έχει γίνει η αγοραπωλησία, ενώ η προκαταβολή έχει ήδη δοθεί. Η πολυκατοικία, είναι βέβαια παλιά, ωστόσο το σπίτι είναι ανακαινισμένο πάρα πολύ πρόσφατα.

Ο Θάνος Βάγιος, ανέφερε ότι η τιμή είναι πάρα πολύ καλή, όπως αναφέρουν γνωστές της αγοράς, αφού πρόκειται για μεζονέτα τρίτου και τέταρτου ορόφου, η οποία ανακαινίστηκε το 2022.

Στην εκπομπή μάλιστα, προβλήθηκαν και πλάνα με το πως θα είναι το σπίτι όταν ο Στέφανος Κασελάκης, μπει μέσα με το κλειδί όπως αναφέρθηκε.Η αισθητικη είναι μίνιμαλ, υπάρχει τζάκι, μεγάλη άνεση, και όλο το σπίτι είναι σε λευκό και μπεζ χρώμα.

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης & Τάιλερ Μακμπέθ: Που και πότε θα γίνει ο γάμος τους;

 

Η τιμή, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας είναι πολύ καλή για το Κολωνάκι και είναι περίπου 7.300  ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Το σπίτι βρίσκεται πολύ κοντά στην πλατεία του Κολωνακίου και ο Στέφανος Κασελάκης το αγόρασε αφενός γιατί είναι κοντά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά λόγω και της αυξημένης ασφαλείας της περιοχής.

Στην εκπομπή μάλιστα, βγήκε τηλεφωνικά και ο μεσίτης Κοσμάς Θεοδωρίδης οποίος εκτίμησε και ότι η τιμή αγοράς είναι πάρα πολύ καλή.

Δείτε εικόνες στο παραπάνω βίντεο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR