counter

Στεφανίδου - Λαμπίρη: Με παρόμοιο ρούχο στις πρεμιέρες τους

Στεφανίδου - Λαμπίρη: Με παρόμοιο ρούχο στις πρεμιέρες τους
Στεφανίδου - Λαμπίρη: Με παρόμοιο ρούχο στις πρεμιέρες τους

Χριστίνα Λαμπίρη Τατιάνα Στεφανίδου με παρόμοιο φόρεμα

Πρεμιέρα είχε το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου στη μία το μεσημέρι στον ΣΚΑΪ, η Χριστίνα Λαμπίρη. Η παρουσιάστρια, επέλεξε να φορέσει ένα ασφαλές, μαύρο φόρεμα σε midi στυλ, με μεγάλο κόκκινο σχέδιο που ξεκινούσε από το ύψος του στήθους.

Λίγες ώρες μετά, η Τατιάνα Στεφανίδου καλησπέρισε το κοινό μέσα από την συχνότητα του Star. Και παραδόξως, φορούσε κι αυτή ένα midi μαύρο φόρεμα μα μπλε σχέδιο που ξεκινούσε από την λαιμόκοψη. Με μια πρώτη ματιά, νομίσαμε πως τα φορέματα ήταν ολόιδια και διέφεραν μόνο στο χρώμα.

Όπως φαίνεται η Τατιάνα είναι φανατική τηλεθεάτρια του "Μελέτησέ το", που προβάλλεται την ίδια ώρα με την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και δεν αλλάζει κανάλι ούτε για zapping στις διαφημίσεις. Έτσι, δεν είδε τι φόρεσε η άλλοτε στενή της συνεργάτιδα, μετά άσπονδη εχθρός και τέλος φίλη της και πάλι, Χριστίνα Λαμπίρη στην πρεμιέρα της και έκανε παρόμοια επιλογή. Από την άλλη, ίσως και να την είδε στην πρεμιέρα, να της άρεσε το ρούχο και να διάλεξε το ίδιο, σε άλλο χρώμα για να πηγαίνει με... τα μάτια της!

Και να πούμε ότι δεν έχει ξανατύχει παρόμοιο περιστατικό στην Τατιάνα Στεφανίδου; Έχει ξανατύχει!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR