counter

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η πρώτη αντίδρασή του μετά την ανακοίνωση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη

Σαν “βόμβα” έσκασε το πρωί της Τετάρτης η αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη από την από την παράσταση “Sexy Laundry" στο θέατρο Κάππα, μετά από ξέσπασμα που καταγγέλλει ότι δέχτηκε από τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Μάλιστα, φαίνεται πως η ηθοποιός ενοχλήθηκε και από την πρόσφατη εμφάνιση του Σπύρου Παπαδόπουλου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, όπου έκανε δηλώσεις για το metoo.

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη μέσω του δικηγόρου της εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση εξηγώντας τι συνέβη ακριβώς και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την επιτυχημένη παράσταση.

Δείτε επίσης -  Η ανακοίνωση του δικηγόρου της Δάφνης Λαμπρόγιαννη για την αποχώρησή της από την παράσταση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Στην εκπομπή “Happy Day” παρουσίασαν την πρώτη αντίδραση του Σπύρου Παπαδόπουλου μετά την ανακοίνωση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη για τη λήξη της συνεργασίας τους.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, της αποκάλυψε ότι γνώριζε για την ανακοίνωση που έκανε η συνάδελφός του, ενώ τόνισε πως δεν θα κάνει καμία παραπάνω δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR