counter

Σπύρος Παπαδόπουλος: "Μου έκανε κακό το Στην υγεία μας ως προς…"

Σπύρος Παπαδόπουλος: "Μου έκανε κακό το Στην υγεία μας ως προς…"
Σπύρος Παπαδόπουλος: "Μου έκανε κακό το Στην υγεία μας ως προς…"

O Σπύρος Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα Καλύτερα αργά» στο Action 24 και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης.

Δείτε επίσης - Σπύρος Παπαδόπουλος: "H κυβέρνηση του Μητσοτάκη εμένα με έχει πείσει - Ένα βράδυ του τηλεφώνησα στις 11"

Μέσα σε όλα, ο ηθοποιός μίλησε για την μουσική εκπομπή που παρουσίαζε, “Στην υγεία μας” και τον λόγο που στάθηκε εμπόδιο στην υποκριτική.

Όσα είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το στην “Στην υγεία μας”

«Μου έκανε κακό το “Στην υγεία μας” ως προς τους ρόλους μου. Το καταλάβαινα όταν έρχονταν οι άνθρωποι στο καμαρίνι στο θέατρο, όπου το έλεγαν για καλό, “ρε συ, είσαι πάρα πολύ καλός” μου έλεγαν. Σαν να έλεγαν δηλαδή “πέφτω από τα σύννεφα, που είσαι καλός, γιατί δεν σου το είχα στην τηλεόραση που σε έβλεπα και στο Στην υγεία μας. Δεν με νοιάζει όμως, έχω κερδίσει τόσα πολλά από όλη την υπόθεση του θεάτρου που δεν τα σκέφτομαι αυτά. Απλώς με νοιάζει εγώ τι θέλω» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ενώ πρόσθεσε: «Τώρα εγώ μέσα μου θέλω να παίξω ρόλους στο σινεμά και την τηλεόραση που να είναι πιο απαιτητικοί και να περνάω καλά. Ωραίο είναι να βάζεις και λίγο πιο ψηλά τον πήχη για κάποια πράγμαta και στην τηλεόραση και στο θέατρο και παντού».

«Το ότι το “Στην υγειά μας” βρήκε πολλούς μιμητές, πως σου φαίνεται;» ρώτησε η Αθηναϊδα Νέγκα τον ηθοποιό με τον ίδιο να απαντά: «Για την Ελλάδα λογικό. Δεν ξέρω γιατί… Γιατί δεν φταίνε οι μιμητές, φταίνε συνήθως οι άνθρωποι των καναλιών γιατί πάντα έτσι λειτουργούσαν. Δηλαδή θυμάμαι όταν κάναμε τους Απαράδεκτους, μας έλεγαν μετά “τίποτα γείτονες γράψτε, με τρεις τέσσερις φίλους”. Με τις “Τρεις χάριτες” πάλι τα ίδια. Δεν είναι όμως σωστό, έξω δεν θα γινόταν εύκολα. Δηλαδή ένα πράγμα που είναι επιτυχημένο και το έχει κάνει κάποιος, να πας να το ξανακάνεις εσύ;».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR