counter

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η ανάρτηση που είχε κάνει για το τέλος της συνεργασίας του με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η ανάρτηση που είχε κάνει για το τέλος της συνεργασίας του με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη
Σπύρος Παπαδόπουλος: Η ανάρτηση που είχε κάνει για το τέλος της συνεργασίας του με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Με ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω του δικηγόρου της, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη έκανε γνωστό το τέλος της συνεργασίας της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, στην παράσταση «Sexy Laundry».

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός αναφέρει ότι την 1η Απριλίου, μετά το τέλος της παράστασης δέχτηκε ένα αιφνίδιο ξέσπασμα οργής από τον Σπύρο Παπαδόπουλο που την έκανε να συνειδητοποιήσει πως δεν πρόκειται για μια απλή ασυμβατότητα χαρακτήρων.

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή της η Δάφνη Λαμπρόγιαννη δηλώνει πως δυο μέρες μετά το συγκεκριμένο επεισόδιο, παρακολούθησε όσα δήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και εκεί κατάλαβε πως «αυτού του τύπου οι προστριβές στον εργασιακό χώρο, δεν έχουν απλώς να κάνουν με μια ασυμβατότητα χαρακτήρων όπως προσπάθησα να το εκλάβω αρχικά. Είναι πολύ πιο σοβαρές και δεν πρέπει πια να μένουν πίσω από κλειστές πόρτες, ούτε να κουκουλώνονται».

Διαβάστε επίσης: Δάφνη Λαμπρoγιαννη: Aποχώρησε από την παράσταση με τον Σπύρo Παπαδόπoυλο - Η ανακoίνωση του δικηγόρoυ της

Η ανάρτηση του Σπύρου Παπαδόπουλου

Και ενώ όπως υποστηρίζει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, την 1η Απριλίου συνέβη το περιστατικό που την έκανε να πάρει την απόφαση να λήξει τη συνεργασία της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο ίδιος στις 6 Απριλίου ανακοίνωνε το τέλος της παράστασης στο Facebook με μια κοινή του φωτογραφία με την ηθοποιό.

«Οι παραστάσεις του “Sexy Laundry” ολοκληρώθηκαν. Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξή σας και για τα συνεχόμενα sold out των τελευταίων μηνών . Ανανεώνουμε το ραντεβού μας την επόμενη θεατρική σεζόν. Sexy Laundry, της Michele Riml
Σκηνοθεσία: Σπύρος Παπαδόπουλος» είχε γράψει ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Τι είχε πει ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το metoo στο Χαμογέλα και πάλι

«Δεν πολυείχα γνώση όλων αυτών γιατί δεν ασχολούμαι. Όταν φεύγω από το θέατρο, βγαίνω με τους φίλους μου και δε μιλάμε καθόλου για θέατρο. Κάποια πράγματα τα είχαμε ακούσει αλλά πιστεύω ότι πολύ κακώς έχουν γίνει πολλά πράγματα γύρω από αυτή την ιστορία. Πλέον, οι άνθρωποι δικάζονται πρωτοδίκως στα κανάλια και τα κοινωνικά δίκτυα και η δικαιοσύνη έρχεται επικουρικά. Το θεωρώ απαράδεκτο αυτό το πράγμα. Έχουμε γίνει όλοι δικαστές. Δεν είναι λογικό. Αν ήταν ένας περιπτεράς για παράδειγμα, και μαθαίναμε ότι παρενοχλεί τα κοριτσάκια που πάνε να πάρουν εφημερίδες, το πολύ πολύ να λέγαμε καμιά κουβέντα στο καφενείο. Δε θα χάλαγε όλη η Ελλάδα.

Όλο αυτό έγινε, γιατί οι άνθρωποι αυτοί ήταν επώνυμοι. Εγώ δε μπορώ να τα ονομάσω εγκλήματα. Αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη. Αν αύριο αθωωθούν αυτοί οι δυο άνθρωποι; Θα κλειστούν σε καμιά τρύπα αυτοί που βρίζανε τόσο καιρό; Όχι, θα λένε ότι εντάξει, κάναμε λάθος. Διάβασα μια παρέμβαση του Κούγια για την κυρία από την Πάτρα που μου άρεσε πάρα πολύ, έλεγε ότι δε πρέπει να την δικάζουμε στα κανάλια… Έτυχε να είμαι σε ένα τραπέζι ένα βράδυ που ήταν και ένας Εφέτης Δικαστής και έλεγε ότι για τους συγκεκριμένους δυο του θεάτρου, ότι αν δεν υπήρχε το βάρος της κοινής γνώμης, δεν θα είχαν προφυλακιστεί… Ο ίδιος άνθρωπος έλεγε ότι είναι πολύ πιθανό να αθωωθούν και οι δυο. Πόσο αληθινές είναι οι κατηγορίες που έχουν γίνει σε βάρος τους; Όλοι μιλάνε για αντιφάσεις στις οποίες πέφτουν οι μάρτυρες… Πως ξέρεις ο καθένας τι έχει στην ψυχή του και δε σε κατηγορεί για κάτι επειδή είναι θυμωμένος μαζί σου και θέλει να σε εκδικηθεί;.

Κάποτε, έκανα μια οντισιόν. Έψαχνα μια κοπέλα για έναν ρόλο. Θα έβλεπα καμιά δεκαριά κοπέλες. Επίτηδες, επειδή τα προσέχω αυτά, έκανα την οντισιόν στο σπίτι της μητέρας μου, της είπα να μη φύγει απλώς ήμουν σε άλλον χώρο και δήθεν μας έφερνε καφέδες κλπ, για να είναι παρούσα. Είδα κάποιες κοπέλες και έμαθα μετά ότι μια από αυτές που δεν πήρα, πήγε και είπε ότι της την έπεσα και γι’ αυτό δεν δέχτηκε τον ρόλο.

Για να μην πει στους φίλους της ότι δεν μου άρεσε σαν ηθοποιός… Αν ήμασταν στο σήμερα δε ξέρεις τι θα έκανε αυτή η κοπέλα… Δε ξέρω αν είναι μεγάλο το ψυχικό κόστος αυτών των κοριτσιών. Κάποιοι μπορεί να λένε, “Μια χαρά είναι αυτή η προβολή για μένα”. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν αδιανόητα πράγματα για να υπάρξουν» ήταν οι δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR