counter

Σπύρος Μπιμπίλας: “ Ο Γιώργος Κιμούλης είχε διαγραφεί από το ΣΕΗ για εργασιακούς λόγους...”

Σπύρος Μπιμπίλας: “ Ο Γιώργος Κιμούλης είχε διαγραφεί από το ΣΕΗ για εργασιακούς λόγους...”
Σπύρος Μπιμπίλας: “ Ο Γιώργος Κιμούλης είχε διαγραφεί από το ΣΕΗ για εργασιακούς λόγους...”

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σήμερα Δευτέρα μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” για την αγωγή που κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης κατά του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο πρόεδρος του Σωματείο αποκάλυψε ποιες είναι οι επόμενες ενέργειες.

«Την αγωγή δεν μπορώ να τη σχολιάσω. Έχουμε μιλήσει και με τους άλλου του συμβουλίου και με δικηγόρο για να δούμε ως ΣΕΗ πώς θα το αντιμετωπίσουμε. Ο κ. Κιμούλης έχει κάθε δικαίωμα εκ του νόμου να ζητήσει αυτό που νομίζει. Το Πειθαρχικό μας Συμβούλιο έχει λειτουργήσει άψογα όλο αυτό τον καιρό βάσει του νόμιμου καταστατικού του. Δεν έχει εκδώσει ακόμα κάποια απόφαση. Πριν τις εκλογές μας θα έχει ολοκληρωθεί όλο αυτό και θα ξέρουμε αν θα προτείνει το Πειθαρχικό διαγραφή ή όχι», είπε στην αρχή ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έπειτα όσα αναφέρει για τον Σπύρο Μπιμπίλα στην αγωγή του ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε: «Εγώ είπα ότι είχε διαγραφεί για κάποιους συγκεκριμένους λόγους από μία νόμιμη γενική συνέλευση, είχε κάποτε διαγραφεί διά βίου, αυτό που πρέπει να δούμε είναι πώς επανεγγράφη. Όταν λες ιστορικά γεγονότα όπως είναι μια διαγραφή, δεν είναι συκοφαντία, είναι μια αλήθεια».

Μάλιστα, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Σπύρος Μπιμπίλας διευκρίνισε ότι: «ψάχνουμε να βρούμε τα πρακτικά εκείνης της περιόδου για να δούμε τον λόγο που διαγράφηκε δια βίου ο Γιώργος Κιμούλης από το ΣΕΗ. Οι διαδικασίες που τηρήθηκαν είναι νόμιμες. Ο κ. Κιμούλης ζήτησε κάποιες προθεσμίες για να φέρει και άλλους μάρτυρες, οι οποίοι επανεξετάστηκαν. Καλώ όλα τα τότε εμπλεκόμενα μέρη στις καταγγελίες να έρθουν να μας ξαναπούν στο ΣΕΗ τι είχε γίνει».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR