counter

Σπύρος Μαρτίκας & Βρισηίδα Ανδριώτου: Απαντούν στον Λάμπρο Κωνσταντάρα - "Εμείς έχουμε μεγαλύτερη δημοσιότητα"

Στην κάμερα της εκπομπής "I Love ΣουΚου" μίλησαν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, με αφορμή βραδινή τους έξοδο.

Το ζευγάρι, μεταξύ άλλων, απάντησε στις δηλώσεις που έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και είπε πως ο φαρμακοποιός είναι «απεγνωσμένος για δημοσιότητα».

Δείτε επίσης! Βρισηίδα Ανδριώτου & Σπύρος Μαρτίκας: Σκληρή απάντηση στον Άρη Σοϊλέδη - "Ας έρθει μαζί μου μια βόλτα"

Όσα είπαν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου

«Ξέρεις τι μπορεί να τον ενοχλεί; Εκείνος είναι κάθε μέρα στην τηλεόραση, εμείς είμαστε μια στο τόσο και έχουμε μεγαλύτερη δημοσιότητα και απήχηση από εκείνον. Η υποκρισία απαντάται με ειλικρίνεια, αν η ειλικρίνεια ενοχλεί ή πονάει, μη ρωτάτε. Αν ενοχλείται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ας μη με προκαλεί. Ρωτήστε τον ίδιο με τι ενοχλείται για να μην πέφτει άλλο το επίπεδό του. Να μας εξηγήσει γιατί και εγώ αναρωτιέμαι», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Εμένα με ενοχλεί η υποκρισία. Σχολίασαν όλοι τι είπε ο Σπύρος αλλά κανείς δεν γύρισε να δείξει με το δάχτυλο έναν Λάμπρο Κωνσταντάρα που θεωρείται δημοσιογράφος που όλοι τον εκτιμάνε, να μιλήσει τόσο άσχημα για τον Σπύρο Μαρτίκα. Τι ήταν αυτό που τον πείραξε; Στον Λάμπρο απευθυνθήκαμε; Όχι. Ο Σπύρος μιλούσε για άλλον άνθρωπο. Ο Λάμπρος μίλησε με απαίσιους χαρακτηρισμούς για την ευφυΐα του. Κανείς δεν γύρισε να μιλήσει για τα λόγια του Λάμπρου προς τον Σπύρο. Ας βρει ο Λάμπρος με τι ενοχλείται. Ας μην μιλάει έτσι», δήλωσε από την πλευρά της η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR