counter

Φαίη Σκορδά: Ο on air εκνευρισμός της παρουσιάστριας! "Επιμένει και ξύνει την πληγή"

Φαίη Σκορδά: Ο on air εκνευρισμός της παρουσιάστριας! "Επιμένει και ξύνει την πληγή"
Φαίη Σκορδά: Ο on air εκνευρισμός της παρουσιάστριας! "Επιμένει και ξύνει την πληγή"

Το θέμα της Eurovision σχολίασαν στο Fay’s Time με αφορμή το δημοσίευμα των Νέων για τον Κωνσταντίνο Ζούλα και την προσυμφωνημένη χαμηλή βαθμολογία της Ελλάδας στη Κύπρο. Η Φαίη Σκορδά, δεν δίστασε να τοποθετηθεί και μάλιστα κάποια στιγμή εκνευρίστηκε ενθυμούμενη το περσινό 4άρι της που έδωσε η ΕΡΤ στη Κύπρο.

«Πέρσι δώσαμε 4 και η Κύπρος 12 και είχε γίνει μεγάλος ντόρος και ο κόσμος σχολίασε πόσο ντροπή που δώσαμε 4.Είθισται να στηρίζουμε την Κύπρο όπως γίνεται γενικά στον διαγωνισμό. Πέρσι που δεν έγινε, έγινε ένας κακός χαμός. Και ο κύριος Ζούλας επιμένει και ξύνει την πληγή. Δε με νοιάζει αν απέρριψαν πέρσι το τραγούδι. Εμείς περιμένουμε να δώσουμε το 12άρι στην Κύπρο», είπε η παρουσιάστρια και  ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θέλησε να υπερασπιστεί τις εκάστοτε επιτροπές αναφέροντας: «δεν πρέπει απνευστί να δίνουμε 12. Έχω ασχοληθεί με τη Eurovision 3 φορές, με 3 διαφορετικούς προέδρους, ποτέ κανείς δεν σήκωσε τηλέφωνο να μας πει τι βαθμό να βάλουμε. Ας αποφασίσουμε αν θέλουμε ανεξάρτητους ανθρώπους ή κάποιους που να τους χειραγωγήσουμε. Δεν μου άρεσε ούτε εμένα η άποψή τους αλλά αυτή ήταν. Θέλουμε να είναι στημένο;»

«Μα το λέει ότι είναι στημένο» του απάντησε η Φαίη Σκορδά και ο Άγγελος Βουράκης σχολίασε από τη πλευρά του: «Με ξεπερνάει ότι θα γίνει διπλωματικό επεισόδιο για τέτοιο θέμα!»

«Άμα σε ξεπερνάει να μην κάνεις αυτή τη συζήτηση σε σύσκεψη γιατί είναι κουτσομπολίστικο.

Στο τέλος της ημέρας όλοι οι Έλληνες θέλουμε να δώσουμε ένα 12άρι στην Κύπρο. Μην μας προκαλείτε! Δώστε το και φύγετε στο καλό. Επειδή έχουμε λοιπόν σοβαρά θέματα, δώστε το να τελειώνουμε» είπε η Φαίη Σκορδά, ωστόσο η διαφωνία της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα συνεχίστηκε, με τον συνεργάτη της να αναφέρει ότι είναι "κουτσομπολιό" αυτό που αναφέρθηκε σε επίσημο διάβημα και την παρουσιάστρια να αναφέρει ότι υπάρχει μια συμπάθεια μεταξύ του Λάμπρου Κωνσταντάρα και του Κωνσταντίνου Ζούλα.

«-Είναι κουτσομπολιό αυτό που έγραψε ο πρέσβης! Αναφέρεις σε επίσημο διάβημα κάτι τέτοιο;

-Κι εγώ συμπαθώ τον κύριο Ζούλα, δεν χρειάζεται να κάνεις έτσι.

-Τι σχέση έχει αυτό; Κατηγορώ γιατί μου φαίνεται κουτσομπολιό» είπαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR