counter

Σπύρος Φωκάς: Συγκινεί το "αντίο" της θετής του κόρης - "Μας την έκανε ο μπαμπάς…"

Σπύρος Φωκάς: Συγκινεί το "αντίο" της θετής του κόρης - "Μας την έκανε ο μπαμπάς…"
Σπύρος Φωκάς: Συγκινεί το "αντίο" της θετής του κόρης - "Μας την έκανε ο μπαμπάς…"

Σε ηλικία 86 ετών έφυγε την Παρασκευή (10/11) από τη ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός, Σπύρος Φωκάς. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η σύζυγος του Σπύρου Φωκά, Λίλιαν, με ανάρτησή της στο Facebook, στην οποία έγραψε «Καλή αντάμωση Σπύρο μου».

Λίγες ώρες μετά, τον Σπύρο Φωκά αποχαιρέτησε μέσω Facebook και η θετή του, κόρη, Κωνσταντίνα.

«Μας την έκανε ο μπαμπάς… Καλό ταξίδι» έγραψε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Φωκά, ανεβάζοντας μια κοινή της φωτογραφία με τον αξέχαστο ηθοποιό.

Διαβάστε επίσης: Σπύρoς Φωκάς: Το βιoγραφικό, οι γάμοι και η καριέρα στο Hollywood

Πρόκειται φυσικά για την κόρη της συζύγου του Σπύρου Φωκά, την οποία ο ηθοποιός αντιμετώπιζε σαν να είναι όντως ο βιολογικός της πατέρας, όπως και εκείνη.

«Τον νιώθω 100% μπαμπά μου, γιατί είναι πολύ καλός και είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που τον έχουμε στη ζωή μας. Είναι ένας απλός, έξυπνος και με πολλή ενέργεια άνθρωπος. Και παρ’ ότι στην αρχή υπήρξε ένα άγχος και μια αγωνία μεταξύ μας, δεν αργήσαμε να αναπτύξουμε χημεία. Γι’ αυτό και σήμερα είμαστε οικογένεια και συζητάω τους προβληματισμούς μου μαζί του. Μάλιστα, αυτό που κρατάω από εκείνον είναι το να πιστεύω πάντα στον εαυτό μου… Είναι περισσότερο προστατευτικός. Μπορώ να σου πω ότι μαζί τα συζητάμε όλα και πολλές φορές μου δίνει λύσεις σε κάποια θέματα που εγώ δεν τολμώ να τις σκεφτώ καν. Θαυμάζω το πόσο ανοιχτό μυαλό είναι», είχε δηλώσει για τον Σπύρο Φωκά η Κωνσταντίνα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR