counter

Σοκαρισμένη η Σάνεν Ντόχερτι από τον ξαφνικό θάνατο του Λουκ Πέρι

Σοκαρισμένη η Σάνεν Ντόχερτι από τον ξαφνικό θάνατο του Λουκ Πέρι
Σοκαρισμένη η Σάνεν Ντόχερτι από τον ξαφνικό θάνατο του Λουκ Πέρι

Σε σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου της φίλου, Λουκ Πέρι, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 52 ετών είναι η Σάνεν Ντόχερτι.

Η συμπρωταγωνίστρια του ηθοποιού στη θρυλική τηλεοπτική σειρά Μπέβερλι Χιλς μίλησε στο αμερικάνικο People και μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Είμαι σε σοκ. Καταρρακωμένη από την απώλεια του φίλου μου. Έχω τόσες αναμνήσεις από τον Λουκ που με κάνουν να χαμογελάω και θα είναι για πάντα εντυπωμένες στην καρδιά και το μυαλό μου. Θα μου λείψει κάθε μέρα. Κάθε λεπτό. Κάθε δευτερόλεπτο.

Ο Λουκ ήταν ένας έξυπνος, ταπεινός και περίπλοκος άνδρας με μία καρδιά από χρυσάφι γεμάτη αγάπη που δεν τελείωνε ποτέ. Ο Λουκ με υποστήριξε σε όλο μου το ταξίδι με τον καρκίνο από το οποίο βγήκα πιο σοφή αλλά αυτή η σύνδεσή μας δεν διακόπηκε.

Υπάρχει ένα ιδιαίτερο είδος αγάπης που έχει ο ένας για τον άλλο όταν βιώναμε το ταξίδι που κάναμε στο 90210 και φυσικά στη ζωή. Ο Λουκ και εγώ εργαζόμασταν για δικές μας ιδέες για σόου. Θέλαμε να συνεργαστούμε και πάλι και να δημιουργήσουμε κάτι ιδιαίτερο και ουσιαστικό για τους θαυμαστές μας σε αυτό το στάδιο της ζωής μας. Θα μου λείπε κάθε μέρα, κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο.

Ο Λουκ αγαπούσε την οικογένειά του. Μιλούσε για τα παιδιά του κι έλεγε πόσο υπερήφανος είναι γι αυτά. Μου έδειχνε βίντεο τους πολύ συχνά. Ήταν όλη του η ζωή, το μεγαλύτερό του επίτευγμα.

Τον Φεβρουάριο, συναντηθήκαμε για μεσημεριανό. Διάλεξε εστιατόριο που επέτρεπε τα ζώα για το σκύλο του. Περπάτησα ως εκεί και τον αντίκρισα να χαμογελά μαζί με την σκυλίτσα του την Πένι να είναι ξαπλωμένη κάτω από το τραπέζι. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ και θα μου λείψει ο Λουκ, να με κοιτάζει με αυτό το χαμόγελο και να με αποκαλεί 'Σαν'».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR