counter

Σάνεν Ντόχερτι: Ευχάριστα νέα για τη μάχη της με τον καρκίνο! "Το αποκαλώ θαύμα"

Σάνεν Ντόχερτι: Ευχάριστα νέα για τη μάχη της με τον καρκίνο! "Το αποκαλώ θαύμα"
Σάνεν Ντόχερτι: Ευχάριστα νέα για τη μάχη της με τον καρκίνο! "Το αποκαλώ θαύμα"

Για ένα «θαύμα» στη μάχη της με τον καρκίνο μίλησε η Σάνεν Ντόχερτι, στο podcast της «Let’s Be Clear».«Μετά από τέσσερις θεραπείες, δεν είδαμε μεγάλη διαφορά και όλοι έλεγαν να αλλάξω θεραπεία, αλλά εγώ είπα ότι θα συνεχίσουμε με αυτό και θα δούμε. Μετά την έκτη, έβδομη θεραπεία, είδαμε πραγματικά ότι σπάει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό» είπε η ηθοποιός στον ογκολόγο της που ήταν καλεσμένος στο εν λόγω podcast.

«Αν το αποκαλώ αυτό θαύμα; Ναι. Για μένα, αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι ένα θαύμα. Κατά κάποιο τρόπο έριξα τα ζάρια και είπα “ας συνεχίσουμε”. Το ότι στην πραγματικότητα σπάει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό είναι ένα θαύμα και ίσως, ένας τρόπος ο Θεός να μου λέει, “πάρε μια ανάσα”. Μερικές φορές ψάχνουμε για θαύματα σε όλα τα λάθος μέρη και είναι ακριβώς μπροστά σου» αναφέρει η Σάνεν Ντόχερτι και συνεχίζει λέγοντας:

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει η Σάνεν Ντόχερτι για τη μάχη της με τον καρκίνο: "Πρέπει να ζήσω άλλα τρία με πέντε χρόνια"

«Η ελπίδα είναι πάντα εκεί. Μπορεί να πεθάνω σήμερα, μπορεί να πεθάνω σε 20 χρόνια, δεν ξέρω. Μπορεί να πεθάνω περπατώντας έξω από το σπίτι μου και να πέσει πάνω μου ένα δέντρο ή να με χτυπήσει ένα λεωφορείο ή οτιδήποτε άλλο. Ή μπορώ να πεθάνω από καρκίνο. Αλλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ζω κάθε μέρα με όσο το δυνατόν πιο θετικό τρόπο και με πολλή ελπίδα και να την αγκαλιάζω και να σκέφτομαι: “Ουάου, θα ξυπνήσω ξανά σήμερα και τι θα κάνω;” Νομίζω ότι η θετικότητα σαν τρόπος ζωής βοηθάει και το σώμα» κατέληξε η Σάνεν Ντόχερτι. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ηθοποιός που αγαπήσαμε στο Beverly Hills διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015. Ήταν σε ύφεση για δύο χρόνια, όμως το 2019 ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος είχε επιστρέψει στο Στάδιο 4.

Τον περασμένο Ιούνιο ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση στον εγκέφαλό της και τον Νοέμβριο ότι είχε κάνει μετάσταση και στα οστά της.

Photo Credits: ABACA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR