counter

Σοκάρει ο Νίκος Μουτσινάς: "Όταν πέθανε η μάνα μου δεν το πίστευα, ήμουν σπίτι με παρέα και έπαιζα επιτραπέζια"

Σοκάρει ο Νίκος Μουτσινάς: "Όταν πέθανε η μάνα μου δεν το πίστευα, ήμουν σπίτι με παρέα και έπαιζα επιτραπέζια"
Σοκάρει ο Νίκος Μουτσινάς: "Όταν πέθανε η μάνα μου δεν το πίστευα, ήμουν σπίτι με παρέα και έπαιζα επιτραπέζια"

Ο Νίκος Μουτσινάς με αφορμή το εθνικό πένθος θέλησε μέσα από την εκπομπή του, «Καλό Μεσημεράκι» με ένα προσωπικό του παράδειγμα να εξηγήσει πως ο καθένας βιώνει την απώλεια με τον δικό του τρόπο.

Αφορμή στάθηκε τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και του καλλιτέχνες, οι οποίοι επέλεξαν να τραγουδήσουν μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς για την μητέρα του

«Το τριήμερο εθνικό πένθος αφορούσε δυστυχώς μόνο τα δημόσια. Εγώ αν με ρωτάς, δε το καταλαβαίνω. Αν λες ότι έχεις εθνικό πένθος τελειώνει το σύστημα όλο… Αυτό που είπα είναι ότι περίμενα μια ανακοίνωση από το ΣΕΗ, δε γνωρίζω τις διαδικασίες του γιατί δεν είμαι και γραμμένος, δε το είπα για να γίνει και κάτι. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο» είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινας.

Παράλληλα, o Νίκος Μουτσινάς ανέφερε πως δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε υποδείξεις στους άλλους για το πώς θα πενθήσουν αφού ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά.

Δείτε επίσης - Κατερίνα Καινούργιου:"Τρομερή κακία και τοξικότητα από το Καλό Μεσημεράκι, λυπάμαι για ανθρώπους που γνωρίζω χρόνια"

Μάλιστα, ο ίδιος έδωσε ένα προσωπικό του παράδειγμα για να εξηγήσει καλύτερα την άποψή του λέγοντας πως όταν πέθανε η μητέρα του συνέχισε να παίζει επιτραπέζια για να ξεχαστεί.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ συμπλήρωσε: «Πάλι όμως εδώ, μεταξύ μας κάπως, πρέπει να σου πω εγώ πως να βιώσεις το πένθος του άλλου. Κατάλαβες τι γίνεται; Κοιτάμε πως θα την πει ο ένας στον άλλον. Δε θα μου πεις πως θα πενθήσω. Ξέρω ανθρώπους, εγώ ας πούμε, όταν πέθανε η μάνα μου, τη δεύτερη μέρα που πέθανε, που δε το πίστευα ακόμα, ήμουν σπίτι με παρέα και έπαιζα επιτραπέζια για να ξεχαστώ και να περάσω καλά. Αν με έβλεπε ο άλλος θα έλεγε, “τι αναίσθητος, πάει και γελάει;” Που ξέρει όμως ο άλλος τι περνάω εγώ και πως θα το περάσω. Μην πάμε τώρα και αρχίσουμε, γιατί το έκανες, και γιατί τραγούδησες. Υπήρχε μια γενική εντολή; Όχι. Μπορούσε ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει; Ναι…. Όσο ανοίγουμε την κουβέντα, φεύγει το focus από εκεί που πρέπει».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR