counter

ΣΟΚ - Παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής ομολόγησε ότι αποπειράθηκε να βιάσει 11μηνών μωρό

ΣΟΚ - Παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής ομολόγησε ότι αποπειράθηκε να βιάσει 11μηνών μωρό
ΣΟΚ - Παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής ομολόγησε ότι αποπειράθηκε να βιάσει 11μηνών μωρό

Ian Watkins

Aπό την Νάνσυ Μητροπούλου

Σοκ έχει προκαλέσει η ομολογία του τραγουδιστή του ροκ συγκροτήματος “Lostprophets”, Ian Watkins για την ενοχή του στις κατηγορίες που εκκρεμούν εις βάρους για παιδεραστία και κατοχή πορνογραφικού υλικού και τις κατηγορίες για απόπειρα βιασμού ενός βρέφους μόλις 11μηνών. Το συγκρότημα "Lostprophets" δημιουργήθηκε το 1997 σημειώνοντας επιτυχημένη πορεία στον χώρο της μουσικής αλλά διαλύθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, σχεδόν έναν χρόνο μετά την απαγγελία των κατηγοριών στον Ιan Watkins.

Η ομολογία του Ιan Watkins για τον βιασμό 11μηνών βρέφους

Ο Ian Watkins ομολόγησε την ενοχή του ενώπιον του βασιλικού δικαστηρίου του Κάρντιφ της Ουαλίας την Τρίτη 26 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με την Daily Mail, θαυμαστές του Ian Watkins έχουν κάνει επανειλημμένως καταγγελίες στις αστυνομικές αρχές μέσα σε διάστημα 4 χρόνων καθώς υπέπεσε στην αντίληψή τους η ύπαρξη site με υλικό παιδικής πορνογραφίας το οποίο παρακολουθούσαν πάνω από 43.000 χρήστες.

Αρχικά οι αρχές δεν είχαν λάβει δραστικά μέτρα για το θέμα πάρα το ότι ακόμα και η ίδια η σύντροφός του τον είχε καταγγείλει ισχυριζόμενη ότι "έστειλε σε κάποια κορίτσια την φωτογραφία ενός 5χρονου κοριτσιού λέγοντάς τους ότι τη βίασε και ότι είναι ένας άρρωστος άνδρας που παρακολουθεί συνεχώς υλικό παιδικής πορνογραφίας". O Ian Watkins μετά από διάστημα 5 μηνών μετά την καταγγελία της συντρόφου του στις αστυνομικές αρχές κατασκεύασε profil σε site κοινωνικής δικτύωσης αναρτώντας δεκάδες φωτογραφίες παιδιών των οποίων η λήψη είχε γίνει την ώρα της κακοποιήσής τους.

Υπο την επήρεια ναρκωτικών

Ο κατηγορούμενος Ιan Watkins ισχυρίστηκε ότι η αποτρόπαια δράση του ήταν υπό την επήρεια κρυσταλλικής μεθαδόνης. Ο τραγουδιστής δήλωσε ένοχος τόσο για την απόπειρα βιασμού του 11μήνων μωρού αλλά και ενός κοριτσιού με την συγκατάθεση των μητέρων τους. Ο δημόσιος κατήγορος του τραγουδιστή υποστήριξε ότι τα στοιχεία που αποκάλυψαν οι αστυνομικές αρχές "είναι τα πιο σοκαριστικά στοιχεία παιδικής κακοποίησης που έχει συναντήσει ποτέ στην καριέρα του."

Αντιδράσεις στην Βρετανία

Η αστυνομία έχει στα χέρια της επίσης ένα video στο οποίο ο Ian Watkins φαίνεται να βιάζει ένα κορίτσι με την μητέρα του μπροστά στην κάμερα. Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνές τους, με την Βρετανία να είναι σοκαρισμένη από την ομολογία του τραγουδιστή και τα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR