counter

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Ξέσπασε στο Instagram για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομου

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Ξέσπασε στο Instagram για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομου
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Ξέσπασε στο Instagram για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομου

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει όσα είπε ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος για τους βιασμούς και τις εκτρώσεις το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΙ.

Θυμίζουμε πως ο Μητροπολίτης, υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι δεν υπάρχει βιασμός χωρίς συναίνεση και πως δεν υπάρχει σύλληψη από βιασμό.

Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να τοποθετηθούν δημόσια για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram ξέσπασε και ενώ έκανε λόγο για «σκοταδιστικές απόψεις».

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

«Προσπάθησα να παρακολουθήσω αυτό το απόσπασμα… μου ήταν τόσο δύσκολο να παραμείνω ψύχραιμη με όσα ακούγονται… γίνεται όλο και χειρότερο. Και εμείς αποχαιρετάμε τα δικαιώματα των γυναικών και υποδεχόμαστε τον Μεσαίωνα.

Και δίνουμε το βήμα σε έναν άνθρωπο να πει τα αδιανόητα μόνο και μόνο επειδή θεωρείται ότι μεταφέρει τον λόγο του Θεού. Και αφιερώνουμε χρόνο να του εξηγήσουμε τα αυτονόητα σαν να είναι μικρό παιδί, αντί να εστιάσουμε στην επικινδυνότητα της δύναμης και της επιρροής ενός ανθρώπου (ή ενός φορέα;!) με τόσο σκοταδιστικές απόψεις.

Θαύμασα τη ψυχραιμία των γυναικών της παρέας, ίσως για αυτό παρέμειναν πιο σιωπηλές. Και άκουγα τους τρεις άντρες να διαπραγματεύονται αν μια γυναίκα θέλει ή όχι να βιαστεί, αν πρέπει να μεγαλώσει το παιδί του βιαστή της και γενικώς τι πρέπει να κάνει με το σώμα και τη ζωή της. Και κάπου μπήκε και ο σεβασμός προς τα ζώα. Προς τις γυναίκες παίζεται» έγραψε στην ανάρτησή της η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR