counter

Σίσσυ Χρηστίδου: Η αντίδραση των γιων της στην κόντρα της με τον Light

Σίσσυ Χρηστίδου: Η αντίδραση των γιων της στην κόντρα της με τον Light
Σίσσυ Χρηστίδου: Η αντίδραση των γιων της στην κόντρα της με τον Light

Μια άνευ προηγουμένου κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Light και της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι”. Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο, όταν στην εκπομπή του Mega προβλήθηκαν κάποιες δηλώσεις του trapper, οι οποίες σύμφωνα με τον ίδιο δεν παίξανε ολόκληρες.

Το πρωί της Κυριακής προβλήθηκαν οι δηλώσεις του trapper αμοντάριστες και η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε σε όσα είπε ο Light στο Instagram story του.

Διαβάστε επίσης! Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντηση στον Light για την μονταρισμένη συνέντευξή του! Ολόκληρες οι δηλώσεις του τράπερ

Σίσσυ Χρηστίδου – Η αντίδραση των παιδιών της στην κόντρα της με τον Light

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε την αντίδραση που είχαν οι γιοι της, όταν έμαθαν την κόντρα της με τον Light

«Έχω τον Φίλιππο και τους φίλους του στο σπίτι και τον Mike και τους φίλους του και τους έβαφα για ένα Halloween πάρτι. Έβαψα περίπου 9 παιδιά. Με παίρνει η Βένια τηλέφωνο και βλέπω 4 κλήσεις. Λέω εντάξει. Δεν το σηκώνω μια, δεν το σηκώνω δυο, λέω θα έχει γκρεμιστεί κανένας φούρνος. Το σηκώνω, βάζω ανοιχτή ακρόαση και είναι τα παιδιά 15χρονα, ο Φίλιππος, η κοπέλα του. Μου λέει η Βένια “σου έχω στείλει ένα βίντεο και πρέπει να το δεις! Μας κράζει ο Light”.

Εκείνη τη στιγμή το ακούνε τα 15χρονα και ξαφνικά ασχολούνται μαζί μου. Μου λέει ο γιος μου: “μαμά σε κράζει ο Light;”. Βλέπω πως αυτό μου δίνει μια αβάντα στα 15χρονα! Λέω βεβαίως “με κράζει”. Αρχίζουν και ψάχνουν στα κινητά τους όλα να δουν που το έβαλε ο Light. Θέλω να τον ευχαριστήσω, γιατί μου έδωσε μια υπόσταση, ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή ο γιος μου δεν με έβλεπε και τώρα που έχω beef με τον Light ανέβηκα στα μάτια του», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR