counter

Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντηση στον Light για την μονταρισμένη συνέντευξή του! Ολόκληρες οι δηλώσεις του τράπερ

Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντηση στον Light για την μονταρισμένη συνέντευξή του! Ολόκληρες οι δηλώσεις του τράπερ
Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντηση στον Light για την μονταρισμένη συνέντευξή του! Ολόκληρες οι δηλώσεις του τράπερ

Στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι” μίλησε ο Light από τα παρασκήνια του “Fame Story”, ο οποίος αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ίδιου και του Ανδρέα Μικρούτσικου

Οι εν λόγω δηλώσεις προβλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου.

Λίγες ώρες μετά την προβολή των δηλώσεών του, ο τράπερ ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κατά της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, καθώς, όπως ανέφερε σε βίντεο που δημοσίευσε, όσα είπε κόπηκαν στο μοντάζ. Δείτε ΕΔΩ!

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στον Light και ολόκληρες οι δηλώσεις του

Το πρωί της Κυριακής 5 Νοεμβρίου, η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε τη δική της απάντηση στον Light και μάλιστα, προβλήθηκαν ολόκληρες οι δηλώσεις του τράπερ, χωρίς μοντάζ.

*Οι κομμένες δηλώσεις είναι “τονισμένες” με μαύρο χρώμα.

«Δεν άκουσα κάποια άποψη από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, είδα έναν κύριο έξαλλο, με είπε χίλια ονόματα εκτός από το δικό μου. Με είπε μηδενικό, άχρηστο, και άμπαλο. Απλά αναρωτήθηκα για ποιο λόγο υπήρξε αυτή η έκρηξη από αυτόν τον κύριο. Μετά μπήκα και τον “γκούγκλαρα”, λέω κάτσε να δούμε ποιος τα λέει αυτά. Είδα ότι είναι ένας μεγάλος στιχουργός και συνθέτης, από τους μεγαλύτερους στην σύγχρονη ελληνική μουσική. Μετά είδα ότι αυτός είναι ο αδερφός του ο Θάνος Μικρούτσικος. “Ξαναγκούγκλαρα” και είδα ποιος είναι ο κύριος.

Η αλήθεια είναι ότι και αυτό μου έβγαλε νόημα γιατί κι εγώ, αν για 40-50 χρόνια έκανα όλα τα ξεφτιλίκια της ελληνικής τηλεόρασης και στα 75 μου αντί να μπορώ να συνταξιοδοτηθώ με λίγη αξιοπρέπεια, ήμουν τριτοτέταρτος στο πάνελ της Καινούργιου, κι εγώ θα είχα πολλά νεύρα. Οπότε τον κατάλαβα λίγο περισσότερο.

Άμα ήταν ο αδερφός του, προφανώς είχε κάποιο επίπεδο, ήταν αναγνωρισμένος και πολιτικά τοποθετημένος, και από τους μεγαλύτερους συνθέτες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Τώρα ο κύριος Ανδρέας δεν ξέρω ποιο επίπεδο έχει, διάβασα στο google ότι κάνει 40-50 χρόνια ριάλιτι, αν είναι αυτό το επίπεδό του, δεν θα ήθελα να είμαι στο επίπεδό του.

Δεν έχω κάτι με τη “ντερμεντέρισσα”, ή τη Μαρινέλλα ή οποιοδήποτε παλιό τραγούδι. Αυτό που είπα είναι ότι, για ένα παιδί που θα γίνει τραγουδιστής το 2024, δε θεωρώ πολύ χρήσιμο εργαλείο να τραγουδάει καλά παλιά τραγούδια… Μου φαίνεται παράταιρο να κρίνουμε πόσο καλά τραγουδάει ένα παιδί νέο ένα τραγούδι 80ετίας.

Ακούω παλιά μουσική. Δεν μπορώ να σου πω ότι ακούω Μαρινέλλα, θα ήταν ψέμα. Ακούω Φράνκ Σινάτρα, Αρίθα Φράνκλιν, θα ακούσω παλιά μουσική και κλασσική μουσική. Δεν πιστεύω ότι ένα παιδί τη σημερινή ημέρα πρέπει να το κρίνουμε εδώ πέρα για το πόσο καλά μπορεί να τραγουδήσει ένα αρχαίο τραγούδι.

Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, ήξερε τον Ανδρέα Μικρούτσικο σαν ένα όνομα. Δεν έχω κάτι μαζί του. Μου έδειξε το επίπεδό του. Αναφέρθηκε σε μένα χωρίς να με ξέρει και να με έχει συναντήσει ποτέ. Το επίπεδό του είναι πολύ χαμηλό, δεν το παίζω ότι εγώ είμαι αφ’ υψηλού. Δεν έχω κάτι να μοιραστώ μαζί του, είπε αυτά που είπε, του απάντησα, από εκεί και πέρα καλή συνέχεια», ήταν οι δηλώσεις του Light.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε: «Έλειπε μία λέξη που δεν μπορεί να ακουστεί σε καμία εκπομπή. Δεν υπήρχε η δήλωση για το τι μουσική ακούει, το σημείο που βήχει και καταπίνει, το τριτοτέταρτος και το γιατί δεν βγαίνει στη σύνταξη για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Όλα τα υπόλοιπα έπαιξαν. Ας το κρίνει ο κόσμος αν έχει αλλοιωθεί το περιεχόμενο από αυτά τα σημεία. Μοντάζ δεν υπήρχε, ούτε έγινε κόψε – ράψε. Ο Light είναι σε μια εκπομπή που ανήκει στην παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανήκουν εκεί κι εμείς εκεί ανήκου, αλλά παρόλα αυτά έπαιξαν οι δηλώσεις του. Το story το κατέβασε μετά ο Light».

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR