counter

Σίσσυ Χρηστίδου για Ναταλία Γερμανού: "Της βγάζω το καπέλο που μίλησε με ειλικρίνεια για τη συνθήκη αυτή και δεν πείραξε κανέναν αυτό"

Σίσσυ Χρηστίδου για Ναταλία Γερμανού: "Της βγάζω το καπέλο που μίλησε με ειλικρίνεια για τη συνθήκη αυτή και δεν πείραξε κανέναν αυτό"
Σίσσυ Χρηστίδου για Ναταλία Γερμανού: "Της βγάζω το καπέλο που μίλησε με ειλικρίνεια για τη συνθήκη αυτή και δεν πείραξε κανέναν αυτό"

Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή “Night Out” για τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Πανόπουλο σχολίασαν το πρωί του Σαββάτου η Σίσσυ Χρηστίδου και η ομάδα της στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Η Σίσσυ Χρηστίδου, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την παρουσιάστρια, τοποθετήθηκε λέγοντάς πως βγάζει το καπέλο στη Ναταλία Γερμανού, καθώς μίλησε με ειλικρίνεια για αυτή την συνθήκη.

Διαβάστε επίσης! Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη για συνεργάτη της - "Εισέπραξε το πιο σκληρό μου πρόσωπο. Είμαι σκύλα στη δουλειά"

Η Σίσσυ Χρηστίδου για τη Ναταλία Γερμανού

«Μου έρχεται μια έκφραση που είπε ο Γιώργος Λιάγκας ότι έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Κοίταξε πόσο συμφωνώ σήμερα με τον φίλο μου. Νομίζω ότι λίγοι παρουσιαστές στην ελληνική τηλεόραση θα μπορούσαν να πούνε αυτό που είπε η Ναταλία και να μην γίνει τίποτα. Να κάνουν μία τέτοια παραδοχή ,που της βγάζω το καπέλο προσωπικά, που μίλησε με τέτοια ειλικρίνεια για τη συνθήκη αυτή και να μην πειράξει κανέναν αυτό. Αν το είχε κάνει αυτό ο Γιώργος Λιάγκας τι θα είχε γίνει; Αυτό είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Σε σχέση με τη δήλωσή της αυτό που δεν μου άρεσε ήταν αυτό που του είπε ότι “δεν είσαι καλός”. Το “δεν ταιριάζουμε” το ακούω, το “δεν λειτουργεί η χημεία μας”, το ακούω. Πολλές φορές, μπορεί με έναν άνθρωπο που με εμένα κουμπώνει και περνάμε φανταστικά, με άλλους να μην ταιριάζει και να τσακώνονται. Οι άνθρωποι έχουν χημείες μεταξύ τους. Το να λες σε έναν άνθρωπο ότι δεν είσαι καλός, εγώ δεν το βρίσκω σωστό, γιατί μπορεί να μην είναι με τη δική σου οπτική και να που της έδωσε εκείνο που εκείνη εκτιμούσε. Κατά τα άλλα, το “δεν ταιριάζουμε” και “δεν λειτουργεί η χημεία μας” είναι πολύ θεμιτό.

 Υπάρχουν ομάδες που αλλάζουν τις παρέες του κάθε χρόνο και υπάρχουν ομάδες που είναι πιο σταθερές και δεν θέλουν να αλλάζουν συνεργάτες. Εμείς είμαστε μία από αυτές κι όταν αλλάζει ένας στα 6 χρόνια, γίνεται και θέμα. Ενώ άλλες εκπομπές ξηλώνονται και ξαναφτιάχνονται από την αρχή. Κι αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο παρουσιαστής δε δίνει την εντολή, κάνει τις προτάσεις του και είναι λογικό γιατί είναι μπροστά», σχολίασε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».  

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR