counter

Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη για συνεργάτη της - "Εισέπραξε το πιο σκληρό μου πρόσωπο. Είμαι σκύλα στη δουλειά"

Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη για συνεργάτη της - "Εισέπραξε το πιο σκληρό μου πρόσωπο. Είμαι σκύλα στη δουλειά"
Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη για συνεργάτη της - "Εισέπραξε το πιο σκληρό μου πρόσωπο. Είμαι σκύλα στη δουλειά"

H Ναταλία Γερμανού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Night Out” το βράδυ της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου και έδωσε μια σπάνια συνέντευξη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην πορεία της στην τηλεόραση και αποκάλυψε πόσο τελειομανής και απαιτητική είναι στη δουλειά της.

Δείτε επίσης! Ναταλία Γερμανού: Η σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή - "Με το που τελείωνε η μία σχέση έμπαινα στην άλλη"

Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού

«Έχω υπάρξει αυστηρή, χάλια. Έχω υπάρξει και σκληρά αυστηρή με συνεργάτες μου. Για να κάνω έτσι και μία αυτοκριτική. Με τον Δημήτρη Πανόπουλο, για παράδειγμα, που είμαστε τώρα 3η χρονιά μαζί, στο τέλος της πρώτης σεζόν νομίζω ότι ήμουν ανελέητα σκληρή μαζί του.

Όταν τελείωσε η σεζόν, τον φώναξα και του είπα: “άνθρακας ο θησαυρός φίλε”. Ήταν τόσο σκληρό. Ο Δημήτρης είναι ένας δημοσιογράφος σκληρόπετσος, έχει καλύψει χιόνια, φωτιές, πυρκαγιές, ληστείες, διαμαρτυρίες, πορείες, τα πάντα όλα, όταν ήταν στον ΣΚΑΪ.

Ήρθε σε μένα σκληροπυρηνικά οπλισμένος και του είπα: “δεν είσαι καλός, δεν κολλάμε, δεν είσαι αυτό που ψάχνω”. “ΟΚ”, μου λέει, “του χρόνου θα είμαι”. Του λέω: “για να σε δω ρε φίλε”. Και ήταν.

Με τον Δημήτρη ήμουν πάρα πολύ σκληρή, ήταν ο μόνος που εισέπραξε το πιο σκληρό και αυστηρό μου πρόσωπο στη δουλειά. Είμαι τόσο αυστηρή γιατί είμαι και με τον εαυτό μου έτσι. Δεν είναι ότι εγώ χαϊδολογάω τον εαυτό μου και είμαι με τους άλλους σκληρή. Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά αλλά είμαι σκύλα πρώτα με μένα και μετά με ό,τι πετάει και περισσεύει.

Είμαι τελειομανής. Θέλω αυτό το προϊόν που πασάρουμε στον κόσμο να μην έχει ψεγάδια όσο γίνεται περισσότερο. Γιατί μετά ό,τι ψεγάδι έχει εγώ τα ακούω, εμένα θα βρίσουν για ό,τι κι αν γίνει, ακόμα και αν είναι λάθος το μοντάζ.

Απέφυγα από την πρώτη ημέρα που μπήκα στην τηλεόραση το ’92 μέχρι τώρα, απέφυγα όπως ο διάολος το λιβάνι να περιστοιχίζομαι από αυλικούς. Δεν το θέλω αυτό το πράγμα. Θέλω γύρω μου ανθρώπους που θα μου λένε, “εδώ ήσουν φάουλ”, “αυτό ήταν λάθος”. Θέλω ανθρώπους που ακριβώς επειδή με αγαπάνε μου επισημαίνουν τα λάθη μου.

Φαίνεται αμέσως πότε κάποιος σε πλησιάζει με διάθεση να σου πει “είσαι φανταστική, πόσο ωραία τα λες!”. Μακριά από εμένα αυτά, υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι στον χώρο που τους αποζητάνε σαν ζεστά κρουασάν. Τρέξτε σε αυτούς», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR