counter

Sidarta: Το πραγματικό του όνομα & το story πίσω από το ψευδώνυμό του

Sidarta: Το πραγματικό του όνομα & το story πίσω από το ψευδώνυμό του
Sidarta: Το πραγματικό του όνομα & το story πίσω από το ψευδώνυμό του

Ακόμα και αν δεν σου αρέσει η τραπ, σίγουρα έχεις ακούσει στο ραδιόφωνο την επιτυχία του Sidarta "Ακόμη". Ο ίδιος, είναι από τους πιο δημοφιλείς trappers της μουσικής σκηνής και αναζητήσεις για την ηλικία αλλά και την καταγωγή του, είναι συχνές. Είσαι έτοιμη να μάθεις το βιογραφικό του;

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο σε live του τράπερ Sidarta - Βίντεο ντοκουμέντο

Sidarta: Το βιογραφικό και τα τραγούδια του

Ο Sidarta αν και μεγάλωσε στην Αθήνα, έχει καταγωγή από την Πελοπόννησο. Ο 22χρονος ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από μικρή ηλικία, εξαιτίας της μεγάλης αγάπης που είχε η μητέρα του. Ξεκίνησε να γράφει σε ηλικία 15 ετών, ασχολήθηκε με την ηχοληψία, ωστόσο δεν του άρεσε και έτσι κατέληξε στην ραπ. Ο Sidarta έχει 2 αδερφές και η οικογένειά του είναι εξαιρετικά σημαντική για εκείνον. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα τραγούδια του ξεπερνούν τις 10 εκ. προβολές, ενώ στα social media έχει πάρα πολλούς ακόλουθους. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SIDARTA (@sidarta157)

"Το Sidarta είναι από το βιβλίο το Έρμαν Έσε. Η αδελφή μου που με έβαλε στο ραπ μου είπε γι’ αυτό, διάβαζε το βιβλίο, κι εγώ το πήρα για καλλιτεχνικό όνομα χωρίς να το σκεφτώ και πολύ. Ήταν η εποχή που επέλεγες κάποιο ακρωνύμιο, κι εγώ μέχρι τότε ήμουν ο ΔΠΨ. Μετά από δύο χρόνια, το καλοκαίρι πριν μπω στην Offbeat, διάβασα το βιβλίο και συνειδητοποίησα ότι αυτό το όνομα ήταν φτιαγμένο για μένα", έχει αναφέρει για το πώς βγηκε το ψευδόνυμό του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SIDARTA (@sidarta157)

Τα μεγαλύτερα hits του είναι τα: Erimo, Mediterranian, Akomi

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR