counter

Sidarta: Η ανακοίνωση μετά τον άγριο καβγά σε live του - "Δεν κυκλοφορώ με μπράβους"

Sidarta: Η ανακοίνωση μετά τον άγριο καβγά σε live του - "Δεν κυκλοφορώ με μπράβους"
Sidarta: Η ανακοίνωση μετά τον άγριο καβγά σε live του - "Δεν κυκλοφορώ με μπράβους"

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (09/06) σε κλαμπ στην Θεσσαλονίκη, καθώς σημειώθηκε άγριος καβγάς, την ώρα που τραγουδούσε ο  Sidarta.

Η συμπλοκή στο κλαμπ της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε ακριβώς πίσω από τον καλλιτέχνη, ο οποίος, μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, μπήκε κι αυτός στον καβγά. Οι δυο ομάδες που συνεπλάκησαν ξυλοκόπησαν άγρια η μία την άλλη, τη ώρα που στο κλαμπ υπήρχε πλήθος κόσμου.

Τα όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, με τον Sidarta να απαντά, με μια μακροσκελή του ανάρτηση στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλoνίκη: Άγριο ξύλo σε live του τράπερ Sidarta - Βίντεο ντοκουμέντο

Η ανάρτηση του Sidarta

«Καταρχάς, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι τράπερ, ούτε με τη μουσική, ούτε με την υποτιμητική έννοια που χρησιμοποιούν τα media για όλους τους καλλιτέχνες του χώρου.

Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν υποστηρίζω τη βία και δεν κυκλοφορώ με μπράβους, παρά μόνο με συνεργάτες της εταιρείας μου.

Έχω εμφανιστεί σε πάνω από 200 συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, δεν έχω δώσει δικαίωμα και δεν έχω προκαλέσει κανέναν. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, αλλά και όσοι με παρακολουθούν από τα media.

Όλες οι ιστορίες που ακούτε σχετικά με το σφηνάκι δεν ισχύουν. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά μην πιστεύετε τίποτα από όσα ακούτε από τα κανάλια. Προσπάθησαν να μου χαλάσουν τη συναυλία, υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και τους συνεργάτες μου. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας, είμαι καλά», έγραψε ο Sidarta σε instastory του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR