counter

Σάντυ Χατζηιωάννου: Οι σειρές και το βιογραφικό της ''Τζένης'' του Σασμού

Σάντυ Χατζηιωάννου: Οι σειρές και το βιογραφικό της ''Τζένης'' του Σασμού
Σάντυ Χατζηιωάννου: Οι σειρές και το βιογραφικό της ''Τζένης'' του Σασμού

Full in love είναι η Σάντυ Χατζηιωάννου, η «Τζένη» από τον Σασμό και όπως είναι αναμενόμενο, οι αναζητήσεις για εκείνη και τον σύντροφό της είναι αρκετές Το ίδιο φυσικά ισχύει και με την ηλικία, το βιογραφικό αλλά και τον τόπο καταγωγής της.

Σάντυ Χατζηιωάννου: Η ηλικία και το βιογραφικό

Η Σάντυ Χατζηϊωάννου έχει ηλικία 29 ετών, ενώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χαλκίδα. Η οικογένειά της άλλωστε, διατηρεί μαγαζί στο κέντρο της Χαλκίδας. Μετακόμισε στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρο της και να σπουδάσει υποκριτική, στην Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, όπου άρχισε να φοιτά το 2015.

Σάντυ Χατζηιωάννου: Ο «άγνωστος» σύντροφος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στη Real Life, η νεαρή ηθοποιός στην προσωπική της ζωή είναι ερωτευμένη και δεν έχει μάτια παρά μόνο για τον σύντροφό της, Θοδωρή Θεοτόκη. Ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, αφού εργάζεται ως σύμβουλος σταδιοδρομίας και εισηγητής σε εκδηλώσεις επαγγελματικού προσανατολισμού. Σάντυ Χατζηιωάννου και Θοδωρής Θεοτόκης κρατούν την όμορφη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο υπάρχουν ορισμένες πληροφορίες σχετικά με εκείνους σε ρεπορτάζ που σας γράψαμε εδώ.

Σάντυ Χατζηιωάννου: Οι σειρές και ο Σασμός

Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά του ΑΝΤ1 Μην ψαρώνεις” που προβλήθηκε το 2019. Πρωταγωνιστές της σειράς ήταν η Μαρία Λεκάκη και ο Θοδωρής Αθερίδης, ενώ τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Πιέρρος Ανδρακάκος και το σενάριο ήταν του Άγγελου Χασάπογλου. Η νεαρή ηθοποιός υποδύθηκε την Έρρικα, τη μεσαία κόρη της Σάντυ (Μαρία Λεκάκη), που ήταν μαθήτρια Λυκείου και «το καλό παιδί» της οικογένειας. Άλλωστε η νεανική της εμφάνιση την έχει βοηθήσει πολύ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandy (@sandychatziioannou)

Φέτος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά “Σασμός” του Alpha, ενσαρκώνοντας τον ρόλο της 18χρονης Τζένης. Η Τζένη πολιορκείται από δύο άνδρες. Τον Νικηφόρο Σταματάκη που είναι ερωτευμένος μαζί της αλλά και τον Άγη. Τελικά μπλέκει στα δίχτυα του τελευταίου και οι ανατροπές στη σειρά δεν σταματούν!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR