counter

Σάντυ Χατζηιωάννου: Ο ρόλος της Τζένης στον "Σασμό" και το σκηνικό στο μαγαζί των γονιών της

Σάντυ Χατζηιωάννου: Ο ρόλος της Τζένης στον "Σασμό" και το σκηνικό στο μαγαζί των γονιών της
Σάντυ Χατζηιωάννου: Ο ρόλος της Τζένης στον "Σασμό" και το σκηνικό στο μαγαζί των γονιών της

Η Σάντυ Χατζηιωάννου μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@star» και τη δημοσιογράφο, Αναστασία Ζάρκα. Η ηθοποιός που βλέπουμε από πέρσι στον «Σασμό» ως Τζένη, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη δραματική σειρά του Alpha και τις απορρίψεις που έχει βιώσει ως ηθοποιός.

«Έστειλα βιογραφικό στην casting director, κλείσαμε ένα ραντεβού και πήγα, αλλά αυτήν τη φορά το πήγα πιο γρήγορα κάπως, δεν πήγα 7-8 φορές. Μία εβδομάδα ήμουν ασταμάτητα πάνω από το κινητό, δεν μπορούσα να ηρεμήσω από το άγχος, ούτε να κοιμηθώ. Ήξερα μέσα μου ότι θα γίνει επιτυχία. Θα δούμε ανατροπή στον ρόλο της Τζένης, θα κάνει κάτι, όχι καλό, που δεν το συνηθίζει.

Μόνο με απορρίπτουν σε οντισιόν. Από το 2018 που τελείωσα τη σχολή, έχω φάει αρκετές απορρίψεις. Στην αρχή στενοχωριόμουν πολύ και νόμιζα πως εγώ δεν κάνω για τη δουλειά και δεν είμαι καλή. Μετά κατάλαβα ότι έτσι λειτουργεί και δεν ταιριάζουμε όλοι σε όλα» είπε, μεταξύ άλλων, η Σάντυ Χατζηιωάννου.

Η ηθοποιός που κατάγεται από τη Χαλκίδα, αποκάλυψε πως η οικογένειά της διατηρεί εκεί από το 1970 επιχείρηση με εσώρουχα και κάλτσες. Η Σάντυ Χατζηιωάννου περιέγραψε μάλιστα ένα περιστατικό με πελάτισσα που την αναγνώρισε στο μαγαζί της. 

«Όποτε πηγαίνω Χαλκίδα, με αναγνωρίζουν στο μαγαζί. Μια πελάτισσα μου είπε πως μοιάζω πολύ με μια ηθοποιό του "Σασμού" και της λέω εγώ είμαι αυτή», είπε χαρακτηριστικά η Σάντυ Χατζηιωάννου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR