counter

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκαλύψε αν συγκατοικεί με τη σύντροφό του, Σάντυ Χατζηιωάννου

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκαλύψε αν συγκατοικεί με τη σύντροφό του, Σάντυ Χατζηιωάννου
Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκαλύψε αν συγκατοικεί με τη σύντροφό του, Σάντυ Χατζηιωάννου

Καλεσμένος στην εκπομπή, «Στούντιο 4» ήταν την Πέμπτη 17/5 ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ο οποίος παραχώρησε στους παρουσιαστές της Ερτ μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο νεαρός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κρίσεις που τον έχουν πιάσει με τον εαυτό του και την ζωή του ενώ αποκάλυψε αν συγκατοικεί με τη σύντροφό του, Σάντυ Χατζηιωάννου.

Δείτε επίσης - Μαύρο Ρόδο Επόμενα Επεισόδια: Οι αδιαθεσίες της Ελισάβετ προκαλούν υποψίες για πιθανή εγκυμοσύνη

«Έχω ζήσει πολλές κρίσεις, οικονομική, την πανδημία του Covid, ό,τι θες! Είμαι σε μια φάση που είμαι πάρα πολύ περήφανος για τη γενιά μου και τους ανθρώπους. Πρόσφατα πέρασα και εγώ μια κρίση ταυτότητας, τι θέλω, τι δεν θέλω. Προσπαθώ να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή και στη δουλειά μου. Προσπαθώ να δω εγώ μέσα μου τι θέλω και όχι οι άλλοι γύρω μου. Με έπιασαν διάφορα φιλοσοφικά ερωτήματα και λίγο η πίεση της δουλειάς. Δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος με τον εαυτό μου. Δεν ξέρω αν είναι θέμα αδικίας απλά είμαι τρομερά ανασφαλής» ανέφερε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Μιχαήλ Ταμπακάκης - Αποκάλυψε αν συγκατοικεί με τη σύντροφό του, Σάντυ Χατζηιωάννου

Λίγο αργότερα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ρώτησε τον ηθοποιό αν συγκατοικεί με τη σύντροφό του, Σάντυ Χατζηιωάννου με τον ίδιο να απαντά: «Δεν μένω με την κοπέλα μου αλλά μόνος μου. Έχω πει ότι συγκατοικώ».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR