counter

Σάκης Τανιμανίδης: Η φάρσα που έκανε στον Νίκο Μουτσινά και η ερώτηση που προκάλεσε αμηχανία

Σάκης Τανιμανίδης: Η φάρσα που έκανε στον Νίκο Μουτσινά και η ερώτηση που προκάλεσε αμηχανία
Σάκης Τανιμανίδης: Η φάρσα που έκανε στον Νίκο Μουτσινά και η ερώτηση που προκάλεσε αμηχανία

Μια έκπληξη περίμενε το μεσημέρι της Τρίτης τον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι”.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης τηλεφώνησε στην εκπομπή και στη στήλη με τα διλλήματα των τηλεθεατών για να κάνει μια φάρσα στον παρουσιαστή.

Ο Σάκης παρουσιάστηκε ως ένας “κολλητούλης” με το όνομα “Βαγγέλης” και το ζήτημά του ήταν ότι ήταν τυροκόμος στο επάγγελμα και δεν μπορεί να βρει μια γυναίκα καθώς όταν βγαίνουν μαζί του ραντεβού μετά εξαφανίζονται επειδή μυρίζει τυρίλα.

Ο Νίκος Μουτσινάς άκουσε προσεκτικά όσα του είπε ο “κολλητούλης”, ενώ κατά τη διάρκεια της κουβέντας κατάλαβε ότι πρόκειται για φάρσα και μάλιστα, κατάλαβε ότι ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Κατσίκια δεν έχω αλλά τρία κορίτσια θα τα έχω σύντομα. Δυο που ετοιμάζονται και ένα που έχω ήδη», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης και στη συνέχεια μίλησε για τη “Φάρμα” που θα παρουσιάσει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 12 Μαρτίου.

«Το διαφορετικό και αυτό που με εξιτάρει μέχρι τώρα με την ενασχόλησή μου είναι ότι το σκηνικό και το vibe που βγάζει η φάρμα είναι κάτι τελείως διαφορετικό, αυτό το παλιό, το χωριό», τόνισε ο Σάκης για το ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1.

Ακόμη, ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε και για το “Survivor” που παρουσίασε στο παρελθόν: «Μου λείπει το Survivor, στην αρχή μου κακοφάνηκε λίγο παραπάνω αλλά τώρα το συνήθισα. Ο Γιώργος είναι καταπληκτικός, είναι ταλεντάρα».

Στη συνέχεια, ο Σάκης Τανιμναίδης ευχαρίστησε τον Νίκο Μουτσινά για τον τρόπο που αντέδρασε όταν ανακοίνωσαν με την Χριστίνα Μπόμπα την εγκυμοσύνη της: «Σε ευχαριστώ για τη χαρά που πήρες όταν ανακοινώσαμε την είδηση για τα κορίτσια μας. Το είδα στο πρόσωπό σου ότι χάρηκες και αυτό είναι το όμορφο, όταν καταλαβαίνεις ότι οι γύρω σου χαίρονται με τη χαρά σου», ενώ δε δίστασε να κάνει και την εξής ερώτηση: «Να σε ρωτήσω τώρα που το είπαμε, παιδάκι θα ήθελες εσύ».

Η ερώτηση αυτή έφερε σε αμηχανία τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος απάντησε με χιούμορ: «Θα μιλήσουμε αργότερα Σάκη» και απέφυγε να απαντήσει.

Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης του είπε: «Εγώ νομίζω ότι επειδή, από το λίγο που σε ξέρω, έχεις πολλή αγάπη να δώσεις στους γύρω σου, ο πιο όμορφος τρόπος για να το εκφράσεις αυτό είναι μέσα από τα παιδάκια και σου εύχομαι κάποια στιγμή να κάνεις κι εσύ».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR