counter

Σάκης Τανιμανίδης: Αυτή είναι η γυναίκα με την οποία έχει έρθει πολύ κοντά στον Άγιο Δομίνινο!

Σάκης Τανιμανίδης: Αυτή είναι η γυναίκα με την οποία έχει έρθει πολύ κοντά στον Άγιο Δομίνινο!
Σάκης Τανιμανίδης: Αυτή είναι η γυναίκα με την οποία έχει έρθει πολύ κοντά στον Άγιο Δομίνινο!

Μπορεί ο Σάκης Τανιμανίδης να βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor, ωστόσο, δεν ξεχνά στιγμή τους διαδικτυακούς του φίλους, με τους οποίου μοιράζεται σε τακτική βάσης στιγμές από την καθημερινότητά του.

Οι αναρτήσεις του παρουσιαστής από το εξωτικό νησί της Καραϊβικής συγκεντρώνουν σε χρόνο dt εκατοντάδες likes και σχόλια, ενώ κάποιες από αυτές γίνονται viral στο διαδίκτυο -κυρίως οι απίστευτες φωτογραφίες που βγάζει με την αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα.

Ωστόσο, στην τελευταία δημοσίευση που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Σάκης Τανιμανίδης αναφέρθηκε στο τέλος του reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ που πλησιάζει και μας σύστησε την γυναίκα με την οποία έχει έρθει πολύ κοντά όσο βρίσκεται εκεί.

Αυτή είναι η Μιράντα, η οποία δεν λείπει στιγμή από το πλευρό του και έχει γίνει πια η κολλητή του.

Ανεβάζοντας, λοιπόν, μια selfie που έβγαλαν οι δυο τους, ο παρουσιαστής έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε: "Τα γυρίσματα σιγά σιγά φτάνουν στο τέλος...και η Μιράντα είναι πάντα εκεί, στη διπλανή καρεκλά να χαμογελάει! Η Μιράντα που εκτός από τα γυρίσματα με βοηθάει πολύ με τα ισπανικά (χρειάζομαι ακόμα αρκετό practice), άλλα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι πλέον η κολλητή μου στην Καραϊβική! #survivorgr #itsgoodtohavefriends #itsgoodtosmile #itsgoodtobeinthecaribbean #thankyou"

Ο Σάκης Τανιμανίδης μας συστήνει την κολλητή του

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR