counter

Σάββας Σαλίπας: Ο Γιαννάκης από το "Ευτυχισμένοι Μαζί" πήρε πτυχίο (φωτογραφίες)

Σάββας Σαλίπας: Ο Γιαννάκης από το "Ευτυχισμένοι Μαζί" πήρε πτυχίο (φωτογραφίες)
Σάββας Σαλίπας: Ο Γιαννάκης από το "Ευτυχισμένοι Μαζί" πήρε πτυχίο (φωτογραφίες)

Τον Σάββα Σαλίπα τον γνωρίσαμε ευρέως πριν από 16 χρόνια μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι Μαζί», όπου υποδυόταν τον γιο του Γιάννη Μπέζου, τον μικρό “Γιαννάκη”.

Σήμερα ο Σάββας Σαλίπας είναι 23 ετών και μάλιστα πήρε το πτυχίο του στα ναυτιλιακά, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Ο ίδιος δημοσίευσε μερικές όμορφες στιγμές από την ορκωμοσία, όπου τον βλέπουμε να ποζάρει περήφανος με το πτυχίο του. Στο πλευρό του ήταν φυσικά, οι φίλοι, η οικογένειά του, αλλά και η σύντροφός του.

Διαβάστε επίσης: Ο “Γιαννάκης” από το “Eυτυχισμένοι Mαζί” ποζάρει με την σύντροφό του στην παραλία

Ο Σάββας Σαλίπας, σε δηλώσεις του για τη ζωή του σήμερα, είχε δηλώσει τον Σεπτέμβριο του 2022: «Όποιος με αναγνωρίζει τώρα τελευταία είναι λόγω του Tik Tok. Κάνω πρακτική και παίρνω το πτυχίο μου στις ναυτιλιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Δουλεύω ως διανομέας και σύντομα θα πάω στρατό. Αν προκύψει ξανά κάποια ευκαιρία στην υποκριτική, είμαι ανοιχτός».

Για το ρόλο του Γιαννάκη στο “Ευτυχισμένοι μαζί”, ο Σάββας Σαλίπας είχε αναφέρει: «Επιλέχθηκα ανάμεσα σε 1.000 παιδιά. Έκανα τα μαθήματα μου στα γυρίσματα. Είχα αλλάξει τα λόγια σε μια σκηνή και ο Γιάννης Μπέζος είπε να κρατήσουμε τη σκηνή έτσι. Ήμουν 7 χρόνων και κάτι κορίτσια 12 χρόνων ήθελαν να τους υπογράψω αυτόγραφα στο στήθος, είχα πάθει σοκ. Είχα βρεθεί σε ένα πανηγύρι στις Σπέτσες και φωνάζαν όλα τα παιδιά “ο Γιαννάκης” και ζητούσαν αυτόγραφα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR