counter

Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Ο λόγος που απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας! "Τρόμαξα με..."

Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Ο λόγος που απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας! "Τρόμαξα με..."
Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Ο λόγος που απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας! "Τρόμαξα με..."

Στην κάμερα της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και τη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου έδωσε μια σπάνια συνέντευξη ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος.

Ο Πέτρος Μπουσολόπουλος, που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί”, αναφέρθηκε στη ζωή του σήμερα και αποκάλυψε τον λόγο που απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε επίσης! Ιωάννα Πηλιχού: Η απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις της σήμερα με τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο

Όσα είπε ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος

«Αυτό που μου λέει πιο συχνά ο κόσμος που με συναντά στον δρόμο είναι αν ο Γιάννης Μπέζος είναι τόσο αυστηρός είναι όσο δείχνει. Είναι δεν είναι, καλά κάνει εφόσον αυτό θέλει», είπε ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος.

Για την απόφασή του να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας είπε: «Παλεύουμε να γίνουμε άσημοι, όχι διάσημοι. Να το αφήσουμε αυτό. Το να είσαι γνωστός είναι σαν να είσαι σημαδούρα. Παντού σε κοιτάνε. Δεν είναι ωραίο. Έχω τάσεις φυγής. Από το 2015 και μετά, άρχισε η Αθήνα να με τρομάζει. Δούλευα, ερχόμουν στο κέντρο και έβλεπα ανθρώπους να κοιμούνται κάτω, και άρχισα να το βλέπω σαν κάτι φυσιολογικό… Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν είναι φυσιολογικό… Με πιάνουν τάσεις φυγής όταν η ασχήμια γύρω μου μεγαλώνει. Ο κόσμος νομίζει ότι ζω στη Ρόδο. Είχε βγει κάποια στιγμή ένα άρθρο ότι μένω στη Ρόδο και όποτε δεν έχουν τι να βάλουν το επαναφέρουν…».

«Δε με ενοχλεί τίποτα γιατί εγώ είμαι καλά με τον εαυτό μου. Θα ήταν προσωπική ήττα αν απομακρυνόμουν από δουλειές λόγω της συνέντευξης που είχα δώσει πριν χρόνια και είχα αναφερθεί στον Πέτρο Φιλιππίδη. Απομακρύνθηκα γιατί είδα την ασχήμια γύρω μου να μεγαλώνει…

Τρόμαξα με την ηλιθιότητα που επικρατεί γενικότερα και ειδικότερα. Ενδεχομένως να με είχαν απορρίψει από δουλειές λόγω του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά αυτό δε μπορώ να το ξέρω», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR