counter

Σάββας Πούμπουρας: Εκτάκτως στη Ρόδο για να βοηθήσει τους πυρόπληκτους

Σάββας Πούμπουρας: Εκτάκτως στη Ρόδο για να βοηθήσει τους πυρόπληκτους
Σάββας Πούμπουρας: Εκτάκτως στη Ρόδο για να βοηθήσει τους πυρόπληκτους

Δραματικές στιγμές ζει η Ρόδος για έβδομη ημέρα. Η πυρκαγιά είχε παρουσιάσει ύφεση, ωστόσο πριν από λίγο είχαμε αναζωπύρωση στο Ασκληπιείο με τις φλόγες να απειλούν σπίτια και επιχειρήσεις.

Εκτάκτως στη Ρόδο μεταβαίνει και ο Σάββας Πούμπουρας προκειμένου να βοηθήσει τους πυρόπληκτους, οι οποίοι είδαν μέσα σε λίγες ώρες να χάνουν κόπους μιας ολόκληρης ζωής.

Δείτε επίσης – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το μακροσκελές κείμενο για τη φωτιά στη Ρόδο! Η δημόσια έκκλησή της

Σάββας Πούμπουρας – Στο πλευρό των πυρόπληκτων της Ρόδου

«Φιλαράκια καλησπέρα. Κατεβαίνω εκτάκτως στη Ρόδο μαζί με φίλους και συνεργάτες, αλλά και με τη στήριξη των εταιριών που συνεργάζομαι όλα αυτά τα χρόνια και είναι πάντα δίπλα μου, όποτε χρειάζεται ανάγκη για να βοηθήσουμε όλους αυτούς που χρειάζονται τη βοήθειά μας αυτή τη στιγμή. Θα προσπαθήσουμε να σιτίσουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε, θα έχουμε στημένη την κουζίνα μας, στην κουζίνα του παλιού νοσοκομείου εκεί όπου γίνονται τα συσσίτια για τους άπορους. Από εκεί θα χρειαστούμε ανθρώπους με οχήματα για να μεταφέρουν στις δομές τα τρόφιμα και τα προϊόντα. Θα σας επικοινωνήσω μέσα από stories τι θα χρειαστούμε και τι ώρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε σε βίντεο που κοινοποίησε χθες ο Σάββας Πούμπουρας στο Instagram.

Το πρωί της Δευτέρας ο παρουσιαστής μέσα από δυο Instagram stories έκανε γνωστό πως έφτασε στο νησί και πως ξεκίνησε το έργο του για να βοηθήσει αυτούς που έχουν ανάγκη.

Δείτε τις αναρτήσεις του Σάββα Πούμπουρα στο Instagram:

Photo Credits: Instagram & Eurokinissi

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR