counter

Ρασέλ – GNTM: Έτσι σχολίασε την αντίδραση του Παναγιώτη την ώρα της αποχώρησής της

Ρασέλ – GNTM: Έτσι σχολίασε την αντίδραση του Παναγιώτη την ώρα της αποχώρησής της
Ρασέλ – GNTM: Έτσι σχολίασε την αντίδραση του Παναγιώτη την ώρα της αποχώρησής της

Η Ρασέλ ήταν η παίκτρια που αποχώρησε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM.

Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του τρίτου κύκλου είδε την πόρτα της εξόδου και σήμερα το πρωί βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Star, “Στην φωλιά των Κου-Κου”.

Μεταξύ άλλων, η Ρασέλ σχολίασε την αντίδραση του Παναγιώτη Αντωνόπουλου τη στιγμή της αποχώρησής της. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Παναγιώτης έβαλε τα γέλια και άρχισε να τραγουδάει.

«Με το που έφυγε η Ρασέλ χάρηκε όλο το σπίτι. Δεν με πείραξε καθόλου όταν αποχώρησα και γέλαγαν οι άλλοι. Ξέρετε γιατί; Τα προηγούμενα χρόνια που το έβλεπα όλο αυτό από έξω, έλεγα: “καλά είναι δυνατόν; Πως μιλάνε έτσι, πως κάνουν έτσι”και όλο αυτό. Αλλά όταν το ζεις από μέσα είναι πραγματικά διαγωνισμός και επειδή δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο και εσείς το ξέρετε, χάνεσαι μέσα σε αυτό και πολλές φορές αντιδράς κάπως, που σε άλλες συνθήκες δεν θα αντιδρούσες ποτέ. Οπότε το καταλαβαίνω. Καθόλου δεν με πείραξε. Όταν τραγουδούσε ο Αντωνόπουλος ο Παναγιώτης, τραγουδούσα κι εγώ και δεν το έδειξαν οι κάμερες. Δεν με πείραξε. Αυτό το “σεβάστηκε” δεν το άκουσα πριν που το είπε στο backstage. Τον Παναγιώτη στην αρχή τον συμπαθούσα πάρα πολύ γιατί είχε τρομερό χιούμορ, δεν ξέρω μετά γιατί αυτός το γύρισε μαζί μου. Δεν έχει γίνει κάτι συγκεκριμένο», είπε η Ρασέλ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και συγκεκριμένα το λεπτό 04:15.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR