counter

Παναγιώτης Πέτσας: Αποκάλυψε αν είναι ακόμη ζευγάρι με την Ανχελίτα

Παναγιώτης Πέτσας: Αποκάλυψε αν είναι ακόμη ζευγάρι με την Ανχελίτα
Παναγιώτης Πέτσας: Αποκάλυψε αν είναι ακόμη ζευγάρι με την Ανχελίτα

Ο Παναγιώτης Πέτσας, έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο «GNTM 3», αλλά και στο «Big Brother 2».

Το μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μαύρου, με τον ίδιο να αναφέρεται μεταξύ άλλων, στην απόφαση του Star να “παγώσει” την επόμενη σεζόν το ριάλιτι μοντέλων.

Παράλληλα ο Παναγιώτης Πέτσας ισχυρίστηκε πως κανείς από τους κριτές του παιχνιδιού δεν τον βοήθησε μετά το τέλος του, αλλά και πως δε συμπαθούσε τη Βίκυ Καγιά.

Διαβάστε επίσης: Aνχελίτα: Ξεσπά για τη διαρροή του “ροζ” βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον Παναγιώτη Πέτσα

«Πάγωσε το GNTM, το άκουσα κι εγώ αυτό. Εντάξει συμβαίνουν αυτά. Δεν πήγε τόσο καλά απ’ ότι έμαθα το τελευταίο. Σαν το GNTM 3 δεν ήταν. Περίμενα ότι θα πήγαινε πολύ καλύτερα. Δε γνωρίζω γιατί δεν πήγε τόσο καλά. Προσωπικά δεν το είδα το συγκεκριμένο κύκλο, δε μου έδωσε κάτι ενδιαφέρον. Τα προηγούμενα τα παρακολουθούσα λίγο, παρότι δε βλέπω τόσο πολύ τηλεόραση.

Από εσάς μαθαίνω για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star. Δεν ανταλλάξαμε και καμία κουβέντα. Δε τη συμπαθούσα κιόλας, εντάξει, δεν ήταν και η αγαπημένη μου κριτής. Η αγαπημένη μου ήταν η Ζενεβιέβ. Ζενεβιέβ, αν το δεις, σε αγαπώ πολύ. Θα είμαι ειλικρινής, δε ξέρω τι σας έχουν πει οι υπόλοιποι, εγώ δεν έχω κρατήσει επαφή με κανέναν κριτή, γιατί δεν ήρθε κανείς σε μένα να μου πει ότι θα με βοηθήσει. Κανένας ποτέ. Συνεχίζω τη ζωή μου μόνος μου, δε με βοήθησαν» ανέφερε ο Παναγιώτης Πέτσας.

Τέλος, όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Παναγιώτης Πέτσας αποκάλυψε πως είναι ακόμα ζευγάρι με την Ανχελίτα, με την οποία γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στο σπίτι του «Big Brother».

«Με την Ανχελίτα είμαστε ακόμα μαζί. Είμαστε πολύ αγαπημένοι. Είμαστε πολύ καλά» είπε κλείνοντας ο Παναγιώτης Πέτσας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR