counter

Πρώην παίκτης του Survivor “καρφώνει” την Κάτια Ταραμπανκό: “Δεν είμαστε εκεί να υπερασπίσουμε τον εαυτό μας, το ρύζι δεν βρέθηκε, εκλάπη”

Πρώην παίκτης του Survivor “καρφώνει” την Κάτια Ταραμπανκό: “Δεν είμαστε εκεί να υπερασπίσουμε τον εαυτό μας, το ρύζι δεν βρέθηκε, εκλάπη”
Πρώην παίκτης του Survivor “καρφώνει” την Κάτια Ταραμπανκό: “Δεν είμαστε εκεί να υπερασπίσουμε τον εαυτό μας, το ρύζι δεν βρέθηκε, εκλάπη”

Στα δύο τελευταία επεισόδια του Survivor η Κάτια Ταραμπανκό δεν έκρυψε την ενόχλησή της όταν οι "Μαχητές" κατηγόρησαν την Σοφιάννα και την Πελαγία για κλέψιμο στη μοιρασιά του φαγητού.

Το βράδυ της Τρίτης, το μοντέλο μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης ξέσπασε για τις κατηγορίες που είχε δεχθεί πέρσι από την ομάδα της: «Το χθεσινό συμβούλιο ήταν σαν de ja vu της προηγούμενης χρονιάς μου στο Survivor. Οι μισοί Μαχητές κατηγόρησαν τους άλλους μισούς ότι κλέβουν φαγητό. Ήταν σαν να βλέπω την δική μου την φουρνιά.

Άρχισε να με πιάνει ένα πολύ περίεργο, άσχημο συναίσθημα, καταπίεσης, πνιγμού, θυμού, απογοήτευσης και όλα αυτά μαζί. Επειδή υπήρχαν οι φημολογίες ότι θα μπω στο Survivor, υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι άθελά τους θεωρώ σχολιάζανε ότι μπαίνει η κλέφτρα στο Survivor. Προσέξτε, θα κλέψει το ρύζι, το λάδι. Χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να κλείσω τον συγκεκριμένο κύκλο.

Δεν είχα καμία σχέση με κανένα λάδι, δεν βρέθηκε στην δικιά μου κατοχή, ούτε αφότου έφυγα, ούτε στον χώρο που έμενα μέσα στην καλύβα, δεν βρέθηκε κανένα λάδι. Το ρύζι το βρήκα, δεν ακούμπησα ποτέ, δεν έβαλα ποτέ χέρι στις προμήθειες των συμπαικτών μου, όσο και να μην τους συμπαθούσα, όσο και να μην μου άρεσαν. Αν ήμουν κλέφτρα, η παραγωγή είναι πολύ έξυπνη και δεν θα με άφηνε να μπω στο πρόγραμμά τους για να το βεβηλώσω και να το καταστρέψω».

Όταν η Κάτια είχε παραδεχτεί στον περσινό κύκλο μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες της ότι έφαγε κρυφά ρύζι

Η Κάτια Ταραμπανκό είχε αποκαλύψει στους συμπαίκτες της στον περσινό κύκλο του Survivor ότι βρήκε ένα σακουλάκι ρύζι στα σκουπίδια, στον χώρο του αγωνίσματος και θέλησε να το φάει μόνη της.

«Έγινε στα κρυφά όπως καταλαβαίνετε. Εκείνο το μεσημέρι με αετίσιο βλέμμα με είδε ο Πάνος να μαγειρεύω, με βλέπει, σηκώνει το καπάκι, βλέπει τι είναι και το μοιράστηκα με τον Πάνο εκείνη τη στιγμή. Φάγαμε μαζί. Από εκεί και πέρα δεν το εμφάνισα. Ο σκοπός μου ήταν να κρατήσω αυτό το σακουλάκι για λίγο πιο μετά, όταν άρχιζα να μην την παλεύω σωματικά, να έχω να boostαρω τον εαυτό μου. Εγωιστικό το ξέρω, βλακεία μου», είχε πει η Κάτια Ταραμπανκό.

Το ξέσπασμα του Περικλή Κονδυλάτου κατά της Κάτιας Ταραμπανκό

Μετά την προβολή του χθεσινού επεισοδίου και μετά το ξέσπασμα της Κάτιας Ταραμπανκό, ο Περικλής Κονδυλάτος που βρισκόταν στην ομάδα των “διασήμων” και μπροστά στο σκηνικό που είχε γίνει με το ρύζι στο Survivor 2021, έκανε μια ανάρτηση “καρφί” στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Λοιπόν επειδή λέγονται πολλές ανακρίβειες και δεν είμαστε εκεί να υπερασπίσουμε τον εαυτό μας, το ρύζι δεν βρέθηκε, εκλάπη. Δεν υπάρχουν πεταμένα άβραστα σακουλάκια ρύζι στην ζούγκλα. Η Κάτια απολογήθηκε και όταν βρήκε τα σκούρα μη μπορώντας να μας αντιμετωπίσει πλέον αποχώρησε προφασιζόμενη την υγεία της. Δεν γίνεται να έχει κάποιος λόγο και βήμα για γεγονότα που έγιναν στο παρελθόν και εμείς να μην μπορούμε να πάρουμε θέση. Ξέρουν όλοι από την ομάδα τι έγινε και οι περισσότεροι το συνυπογράφουν. Επιπλέον το αν βγαίνοντας η Κάτια αντιμετώπισε άσχημη συμπεριφορά από τον κόσμο για αυτό δεν φταίμε εμείς. Φταίει η πράξη της και όχι εμείς. Μάθημα ηθικής δεν δεχόμαστε από εσένα Κάτια. Ειδικά από εσένα. Εάν της ακυρωθήκαν δουλειές όπως είπε φταίει αυτό που έδειξε για τον χαρακτήρα της. Υποκρισία και ψέματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που περίμενε ένα χρόνο για να πει όλα αυτά χωρίς να είμαστε παρόντες», έγραψε ο Περικλής Κονδυλάτος στη λεζάντα του βίντεο με απόσπασμα από τον περσινό κύκλο του ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Δείτε την ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR