counter

«Προσφέρουμε τα αναγκαία σε αυτούς που στερούνται τα πάντα»

«Προσφέρουμε τα αναγκαία σε αυτούς που στερούνται τα πάντα»
«Προσφέρουμε τα αναγκαία σε αυτούς που στερούνται τα πάντα»

Ο ΑΝΤ1, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Θέλω να βοηθήσω», στέκεται στο πλευρό των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για την παροχή ιατρικής και ανθρωπιστικής βοήθειας στους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Με νέο τηλεοπτικό σποτ, ο ΑΝΤ1 προτρέπει τους τηλεθεατές που επιθυμούν να βοηθήσουν τους πρόσφυγες, να στηρίξουν τις δράσεις των Γιατρών Χωρίς Σύνορα μέσα από το ειδικό site msfgifts.gr. Με ένα απλό κλικ, ο καθένας μπορεί να προσφέρει «Δώρα Χωρίς Σύνορα». Με αυτή την ενέργεια όλοι μας έχουμε τη δυνατότητα να προμηθεύσουμε τους πρόσφυγες με τα εφόδια που χρειάζονται και έχουν ανάγκη.

Υπενθυμίζεται ότι από την αρχή του 2015 μέχρι σήμερα, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα έχουν περιθάλψει στην Ελλάδα περισσότερους από 55.000 πρόσφυγες και έχουν προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια σε 88.000 ανθρώπους που παλεύουν να επιβιώσουν στην προσφυγική κρίση. Τέλος, μέσα σε 4 μήνες, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα υποστήριξαν με επιχειρήσεις θαλάσσιας διάσωσης περισσότερους από 18.000 ανθρώπους προκειμένου να μην θρηνήσουμε ακόμα περισσότερους νεκρούς στις ακτές του Αιγαίου.

Βοήθησε κι εσύ τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα να προσφέρουν τα αναγκαία σε αυτούς που στερούνται τα πάντα. Επισκέψου τη σελίδα msfgifts.gr. Κάνε κι εσύ ένα «Δώρο Χωρίς Σύνορα» και στείλε ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς στους χιλιάδες ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη.

Χορηγοί επικοινωνίας της εν λόγω δράσης είναι ο easy 97,2 και ο Ρυθμός 949.

Περισσότερες πληροφορίες:

Τηλέφωνο 210 5 200 500, www.antenna.gr/thelwnavoithisw

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR