counter

Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη για Αργυρό - Φουρέιρα: Δείτε φωτογραφίες!

Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη για Αργυρό - Φουρέιρα: Δείτε φωτογραφίες!
Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη για Αργυρό - Φουρέιρα: Δείτε φωτογραφίες!

Πρεμιέρα στο σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου. Μετά από δέκα μήνες επιτυχίας στην Αθήνα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη έχοντας δίπλα του την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα που για ακόμη μια φορά εντυπωσίασε το κοινό με την ξεχωριστή της εμφάνιση επί σκηνής. Στη παρέα τους και ο ταλαντούχος Πέτρος Ιακωβίδης.

Διαβάστε επίσης: Συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη πρωταγωνιστεί σε video clip

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ύστερα από αρκετά χρόνια επέστρεψε στην αγαπημένη του πόλη όπου και ξεκίνησε, με το κοινό στο Vogue Club να τραγουδάει δυνατά τις επιτυχίες του, ενώ το τραγούδι του "Εγώ Αθήνα και εσύ Θεσσαλονίκη" στην πρεμιέρα  διασκευάστηκε σε "Εσύ Αθήνα και Εγώ Θεσσαλονίκη”. Τα τραγούδια του δίσκου "Όσα νιώθω" αλλά και το νέο του ραδιοφωνικό single "Στη δική μου αγκαλιά” έχουν γίνει απ' τα αγαπημένα του κοινού, που έγινε μια μεγάλη παρέα με τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη! 

Η Ελένη Φουρέιρα εντυπωσιακή για ακόμη μια φορά! Δυναμική εμφάνιση επί σκηνής στους ρυθμούς της επιτυχίας της , "Τι κοιτάς" ενώ οι  ξεχωριστές χορογραφίες της, κερδίζουν όλα τα βλέμματα!  

Μαζί και ο ταλαντούχος Πέτρος Ιακωβίδης , με την επιτυχία του "Κοριτσάκι μου" να ακούγεται δυνατά!  Στο πιο ξεχωριστό πρόγραμμα συμμετέχει η ανερχόμενη Τάνια Καρρά, η Courtney Parker, ο Dj Lachanos, η Ανδρομάχη και ο Λούης Γεωργίου!

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό παρακάτω.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR