counter

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: "Θα μου ήταν πολύ εύκολο να κάνω ένα παιδί. Μέχρι τα 22 έχω υπάρξει και bisexual"

Δηλώσεις στη μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο γνωστός στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός, μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν θέλει να αποκτήσει παιδί.

«Δεν μπορούμε στη ζωή μας να τα έχουμε όλα. Εμένα προσωπικά δε με εμπνέει να έχω ένα παιδί που δε μπορώ να του παρέχω το τυπικό μοντέλο οικογένειας - καλώς ή κακώς αυτό είναι - που θα το κάνει να έχει καλύτερες βάσεις για να είναι πιο ευτυχισμένο και αν μη τι άλλο, να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

Για αυτό τον λόγο λοιπόν θεωρώ πως το να έμπαινα στη διαδικασία, θα μου ήταν πάρα πολύ εύκολο να κάνω ένα παιδί. Όχι μέσω παρένθετης μητέρας, κανονικά. Γιατί μέχρι τα 22 έχω υπάρξει και bisexual. Οπότε δεν είναι και τόσος κόπος να θυμηθείς, τόσα χρόνια, μετά στα 122, να ξανακάνεις κάτι για να αποκτήσεις παιδί» είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Όσο για το αν θα έβγαινε σε ρομαντικό δείπνο με τον Snik ή την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος δήλωσε ξεκάθαρα πως θα προτιμούσε τον Snik!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR