counter

Πόπη Μαλλιωτάκη: "Είχε μπει στο καμαρίνι μου την ώρα που άλλαζα και προσπάθησε…"

Πόπη Μαλλιωτάκη: "Είχε μπει στο καμαρίνι μου την ώρα που άλλαζα και προσπάθησε…"
Πόπη Μαλλιωτάκη: "Είχε μπει στο καμαρίνι μου την ώρα που άλλαζα και προσπάθησε…"

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Πόπη Μαλλιωτάκη.

Η τραγουδίστρια, μιλώντας στο περιοδικό Χάι, αναφέρθηκε στο πως βιώνει τη καραντίνα, τα παιδιά της, τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί καθώς και στις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες σε καταξιωμένους Έλληνες ηθοποιούς, αποκαλύπτοντας ότι έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση.

Πως βιώνετε την καραντίνα; Πόσο εύκολο είναι για μια τραγουδίστρια να βρίσκεται εκτός δουλειάς για πάνω από ένα χρόνο; 

Είναι αρκετά δύσκολο. Βλέπεις η δουλειά μας είναι και τρόπος έκφρασης για εμάς και εδώ και έναν χρόνο, ο κλάδος μας έχει πληγεί σε πολύ μεγάλο βαθμό σε όλα τα επίπεδα. Πλέον, προσπαθούμε να συντηρούμαστε μέσω των τραγουδιών που κυκλοφορούμε στη συνείδηση του κόσμου, καθώς είναι κλειστά τα νυχτερινά μαγαζιά. Όμως, εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δουλεύω όλα αυτά τα χρόνια και έχω φροντίσει για κάποια πράγματα. Υπάρχουν συνάδελφοι μου, αλλά και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου που έχουν υποστεί πολύ μεγάλη ζημιά και δεν γνωρίζουν πως θα μπορέσουν να βιοποριστούν από εδώ και πέρα λόγω όλης αυτής της κατάστασης που επικρατεί με τον ιό. Με θλίβει και με λυπεί πολύ αυτό που συμβαίνει γύρω μου και ελπίζω να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό γιατί αρχίζουν και δημιουργούνται πολλά προβλήματα σε όλους τους τομείς.

Έχετε μία πολύ καλή σχέση με το γιο σας Βασίλη Λαζαρίδη, πόσο εύκολο είναι για μια μητέρα να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί; 

Ευτυχώς για μένα, δεν ταλαιπωρήθηκα στο να μεγαλώσω τον Βασίλη. Ο γιος μου, είναι ένας πολύ αξιόλογος και δυναμικός χαρακτήρας που πάντα είναι δίπλα μου και με στηρίζει, όπως κι εγώ εκείνον. Δεν μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα. Ακόμα και στην εφηβεία όταν ήταν, πάντα φρόντιζε να με ενημερώνει για οποιαδήποτε κίνηση του και δεν με έφερνε ποτέ σε δύσκολη θέση. Τόσο ο Βασίλης, όσο και η κόρη μου, η Ράνια, με κάνουν πάντα περήφανη με τις πράξεις τους και με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις.

Τελευταία επικρατεί ένας πανικός στον καλλιτεχνικό χώρο μετά τις αποκαλύψεις πολλών ηθοποιών για σεξουαλική παρενόχληση. Εσάς σας έχει συμβεί αντίστοιχο περιστατικό; Αν ναι, περιγράψτε μου τι έγινε.

Πιστεύω ότι παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί σε πολλούς εργασιακούς τομείς και δεν αφορά μόνο τον καλλιτεχνικό χώρο. Ναι, μου έχει συμβεί να υποστώ λεκτική βία και σεξουαλική παρενόχληση. Είναι πολύ δύσκολο στον εργασιακό σου χώρο να καλείσαι να αντιμετωπίσεις τόσο ανάρμοστες συμπεριφορές. Στην αρχή της καριέρας μου, μου είχε τύχει να έρθω σε πολύ δύσκολη θέση όταν ο επιχειρηματίας σε ένα νυχτερινό κέντρο που δούλευα, είχε μπει στο καμαρίνι μου την ώρα που άλλαζα και προσπάθησε να κάνει άσεμνες χειρονομίες σε έμενα και την συνάδερφο μου που βρισκόμασταν μέσα. Φροντίσαμε και οι δύο να τον βάλουμε στη θέση του και δεν ξεπέρασε τα όρια. Από εκείνη τη μέρα και μετά προσπαθούσαμε να τον αποφύγουμε μέχρι να λήξει η συνεργασία μας λίγες μέρες μετά.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR