counter

Ποια τραγουδίστρια ποζάρει δείχνοντας τα... οπίσθιά της; (Δείτε φωτογραφίες)

Ποια τραγουδίστρια ποζάρει δείχνοντας τα... οπίσθιά της; (Δείτε φωτογραφίες)
Ποια τραγουδίστρια ποζάρει δείχνοντας τα... οπίσθιά της; (Δείτε φωτογραφίες)

Lady Gaga_butt

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει το καινούριο της άλμπουμ. Η Lady Gaga θα κάνει ότι χρειαστεί για να τραβήξει την προσοχή. Οι προχωρημένες στιλιστικές της επιλογές, που η ίδια αποκαλεί τέχνη, πάντα γίνονται θέμα συζήτησης. Το τελευταίο διάστημα λανσάρει το στιλ της πριγκίπισσας του μεσαίωνα, αλλά με αποκαλυπτικές λεπτομέρειες.

Χτες εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη με διάφανο φόρεμα και δεν είχε πρόβλημα να ανέβει στην Cadillac της και να αφήσει τους φωτογράφους να απαθανατίσουν τα οπίσθιά της.
Lady Gaga_buttLady Gaga_butt





























Βέβαια αυτή δεν ήταν η μόνη περίεργη εμφάνιση της ημέρας. Λίγο αργότερα η 26χρονη Lady Gaga έφτασε στο Μουσείο Guggenheim για το πάρτι της κυκλοφορίας του νέου της αρώματος, που ονομάζεται Fame.

Lady Gaga_butt

Για την περίσταση επέλεξε μια λουλουδάτη ρόμπα που κάλυπτε ολόκληρο το πρόσωπό της.


Ο συνοδός της, ο διάσημος σκηνοθέτης Steven Klein φορούσε μάσκα και μόλις εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί χάρισαν στους paparazzi και μια "δραματική" πόζα και άφησε άφωνους τους πάντες.

Το πάρτι για το λανσάρισμα του αρώματος, που θα κυκλοφορήσει στην Αμερική τον επόμενο μήνα, συγκέντρωσε πολλές γνωστές κυρίες, όπως τη καλή της φίλη Lindsay Lohan και τη Paris Hilton.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR