counter

Πλήθος κόσμου στο "Τελευταίο αντίο" του Τόμας Πρωτόπαπα (Video)

Πλήθος κόσμου στο "Τελευταίο αντίο" του Τόμας Πρωτόπαπα (Video)
Πλήθος κόσμου στο "Τελευταίο αντίο" του Τόμας Πρωτόπαπα (Video)

Το "Ύστατο Αντίο" πριν ξεκινήσει για το τελευταίο του ταξίδι ο Τόμας Πρωτόπαπας, είπαν σήμερα Παρασκευή 24 Μαϊου 2013, φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι και πλήθος απλού κόσμου. Συντετριμένοι οι γονείς του, ο αδελφός του Μάνος και ο θείος του που βρίσκονταν εκεί.

Στην Παναγία Μαρμαριώτισσα στο Χαλάνδρι, παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος, που διήρκησε δύο ολόκληρους μήνες. Από την Κυριακή 17 Μαρτίου ξεκίνησε ένα μακρύ ταξίδι, αλλά δυστυχώς χωρίς επιστροφή για τον αγαπημένο όλης της Ελλάδας, Τόμας Πρωτόπαπα.

Έδωσε σκληρή μάχη για να γυρίσει ξανά στη ζωή αλλά η καρδιά του τον πρόδωσε την Τρίτη, ανήμερα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, 21 Μαϊου 2013 στις 19:48 το βράδυ. 

Τη Δευτέρα η σορός του Τόμας θα μεταφερθεί στην Αγγλία και θα ταφεί στον οικογενειακό τάφο της οικογενείας. Οι γονείς του θα μετακομίσουν μόνιμα στην Αγγλία για να είναι δίπλα στο γιο τους Μάνο.

Ανάμεσα στους συναδέλφους του που βρέθηκαν στο "Τελευταίο Αντίο" ήταν ο Νίκος Αναδιώτης, ο Πάνος Βλάχος, η Βασιλική Ανδρίτσου οι συναδελφοί του από τους "Βασιλιάδες" και ο Γιάννης Λουκάκος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR