counter

Πιο έρωτας... πεθαίνεις!

Πιο έρωτας... πεθαίνεις!
Πιο έρωτας... πεθαίνεις!

Όταν είσαι ερωτευμένος και σε έχει τυφλώσει ο έρωτας για τα καλά δε σε νοιάζει να βγεις να το βροντοφωνάξεις ακόμη κι αν είσαι διάσημη ηθοποιός. Η Courteney Cox από τότε που γνώρισε τον κιθαρίστα των Snow Patrol, Johnny McDaid, έχει ανανεωθεί και δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Δε διστάζει να μοιράζεται καυτά φιλιά δημοσίως αγνοώντας το φωτογραφικό φακό που απαθανατίζει τις προσωπικές της στιγμές.

Το ζευγάρι που βγαίνει εδώ και λίγο καιρό έκανε ένα ρομαντικό ταξίδι στη Βενετία όπου όχι μόνο τους συνόδεψε η κόρη της ηθοποιού, Coco, αλλά ο Johnny McDaid γνώρισε την Courteney Cox στην οικογένειά του. Πιο έρωτας πεθαίνεις όπως λέει και η δική μας Ελένη Φουρέιρα. Τα καυτά φιλία τους στη Βενετία δείχνουν ότι είναι πολύ ερωτευμένοι όμως η γνωριμία με τους γονείς δείχνει ότι η σχέση τους είναι πολύ σοβαρή.

Η 49χρονη Courteney Cox και ο 37χρονος μουσικός Johnny McDaid, δεν σταμάτησαν να φιλιούνται και να κοιτάει ο ένας τον άλλο στα μάτια σε όλη τη διάρκεια των διακοπών τους. Μάλιστα στις φωτογραφίες που βλέπουμε ο σύντροφος της διάσημης ηθοποιού έχει γονατίσει δίπλα στην καρέκλα της και τη φιλάει με πάθος αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR