counter

Τα Φιλαράκια: Η αμοιβή που πήραν οι έξι πρωταγωνιστές για το reunion της σειράς

Τα Φιλαράκια: Η αμοιβή που πήραν οι έξι πρωταγωνιστές για το reunion της σειράς
Τα Φιλαράκια: Η αμοιβή που πήραν οι έξι πρωταγωνιστές για το reunion της σειράς

Μετά από 17 ολόκληρα χρόνια Τα Φιλαράκια” επέστρεψαν για ένα και μοναδικό επεισόδιο και οι τηλεθεατές απόλαυσαν στους δέκτες τους στις 27 Μαΐου, το «The One With The Reunion».

Οι 6 φίλοι συναντήθηκαν ξανά και όπως ήταν αναμενόμενο όλοι ήταν ενθουσιασμένοι για αυτό το reunion.

Η Jennifer Aniston, η Courtney Cox, η Liza Kudrow, ο Matthew Perry, ο David Schwimmer και ο Matt LeBlanc ενώθηκαν για να μας χαρίσουν ξανά στιγμές γέλιου, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν.

Στην Ελλάδα το reunion της σειράς “Τα Φιλαράκια” θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε μέσα από τη συχνότητα του Star στις 2 Ιουνίου 23:15 το βράδυ.

Η αμοιβή που πήραν οι πρωταγωνιστές

Σήμερα έγινε γνωστό μέσα από τα αμερικανικά media, ότι ο κάθε ένας από τους πρωταγωνιστές πήρε σχεδόν 3 εκατομμύρια δολάρια για να εμφανιστεί σε αυτό το μοναδικό επεισόδιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της “The Sun” η Jennifer Aniston είναι η πλουσιότερη από τους έξι πρωταγωνιστές καθώς η περιουσία της ανέρχεται στα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Την Aniston ακολουθεί η Courtney Cox με 150 δολάρια και ο Matthew Perry με 120 εκατομμύρια δολάρια και ο David Schwimmer με 100 εκατομμύρια δολάρια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR