counter

Πέτρος Φιλιππίδης: Αποκάλεσε αγενεστάτη συνάδελφό του ηθοποιό - VIDEO

Πέτρος Φιλιππίδης: Αποκάλεσε αγενεστάτη συνάδελφό του ηθοποιό - VIDEO
Πέτρος Φιλιππίδης: Αποκάλεσε αγενεστάτη συνάδελφό του ηθοποιό - VIDEO

Πέτρος Φιλιππίδης

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά το πρωί της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου βρέθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο ηθοποιός με τον γνωστό του αυθορμητισμό μίλησε τόσο για τα νέα βήματά του στην επαγγελματική του ζωή όσο και την προσωπική του ζωή. Μάλιστα κατά την διάρκεια της συνέντευξής του, με τον γνωστό χειμαρρώδη του τρόπο, δεν δίστασε να αποκαλέσει αγενέστατη την συνάδερφό του Ελένη Τζώρτζη που έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Λατρεμένοι μου γείτονες».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έδειξε ιδιαιτέρως ενοχλημένος με δηλώσεις της ηθοποιού στο παρελθόν. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Είμαστε σε μια εποχή αποκαθήλωσης. Θέλουν κυρίως οι συνάδερφοι να αποκαθηλώνουν τα είδωλα, όχι τόσο πολύ ο κόσμος. Διαβάζω καμιά φορά στα social media ότι οι πρώτοι που κράζουν είναι συνάδερφοι. Αυτό είναι τραγικό. Ήταν μια συνάδερφος πέρσι, με ένα περιστατικό που είχε γίνει, που είπε ότι ο "σεβασμός δεν απαιτείται, κερδίζεται". Γιατί να τον κερδίσω τον σεβασμό; Τον απαιτώ! Όταν ανεβαίνω στην σκηνή, ξέρει ο κόσμος πώς παίζω. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω έκπτωση σε καμία παράσταση. Τον απαιτώ. Συνάδερφοι που σε παρακαλούσαν να τους πάρεις στην δουλειά. Αυτό ήταν με μια συνάδερφο που..Δεν θέλω να πω όνομα. Μια αγενέστατη συνάδερφος.»

Ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε γιατί δεν την κατονομάζει. Τότε ο Πέτρος Φιλιππίδης αποκάλυψε το όνομά της on air! "Η Ελένη Τζώρτζη" είπε.

Δείτε το video:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR